Formand Aktaş noterede sig transportproblemerne i Bursaray

headman aktas lyttede til borgerne i metroen
headman aktas lyttede til borgerne i metroen

Borgmester i Bursa Metropolitan Municipality Alinur Aktaş accepterede borgernes tillykke og lyttede til problemerne på metroen fra Osmangazi stationen. Præsident Aktaş, især når signaliseringsoptimeringsarbejdet er afsluttet 3.75 minutter, vil ventetiden reduceres til 2 minutter, idet det minder om, at kvaliteten og komforten i offentlig transport vil stige yderligere.

Metropolitan kommune borgmester Alinur Aktaş, der med succes gennemførte det intensive valgmarathon, fortsætter med at mødes med forskellige dele af samfundet. En af de første stopper af præsident Aktaş, som lærte borgernes problemer i offentlig transport direkte fra munden, var igen metrostationen. Osmangazi Station til at køre metroen fra præsident Aktas, hvor handler og borgere mødtes med stor interesse i regionen. Borgmester Aktaş, drikker te og chatter med borgerne, tillykke også medborgerne. Derefter gik stationen til præsident Aktas, metroen, Acemler Bursaspor Station og fortsatte med at chatte med borgere i hele rejsen.

"Vi vil nyde Bursa"

Borgmester Aktaş mindede om, at de har empati i alle deres værker, og at de har sat sig i borgernes sted, før de yder en tjeneste, og at de holder borgerne sund og komfortabel i spidsen, mens de holder deres investeringer i transport. Aktaş mindede om, at optimering af signalering i jernbanetransport fortsætter og sagde: da vi gør empati med vores borgere, mens vi gør vores arbejde. Vi har transportproblemer. Vi optimerer nu signaleringen. Forhåbentlig slutter vi i juni 2020, og vi får mulighed for at bære mange flere passagerer. Derfor vil 3.75 minutter mellem de to vogne reduceres til 2 minutter. I dag mødtes vi med vores borgere. Vi modtog deres tillykke og tak. Vi takkede dem for deres støtte. Vi lyttede til problemerne i forbindelse med transport og hvad de ønskede at fortælle os. Forhåbentlig vil vi gøre Bursa mere tilgængelig med de investeringer, vi skal foretage om transport. Det er da vi vil opleve Bursas rigtige fornøjelse og fornøjelse. "

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar