Gratis busser for studerende til at indtaste YKS i Malatya

malatyada yksye studerende vil komme ind i bussen gratis
malatyada yksye studerende vil komme ind i bussen gratis

15 - 16 De kandidater, der vil komme ind i YKS i juni, vil gratis udnytte den offentlige transport fra Metropolitan kommune ved at vise eksamensdokumentet.

Malatya Metropolitan Municipality, som afholdes i weekenden, vil elever i højere uddannelsesinstitutioner (YKS) komme ind i offentlig transport, med undtagelse af private offentlige busser, meddelt, at fri udnyttelse af kollektive køretøjer.

Metropolitan borgmester Selahattin Gürkan, 15-16 vil blive afholdt i juni YKS eksamen kandidater vil komme ind på universitetet, Metropolitan Kommune offentlig transport køretøjer vil tjene gratis, sagde han.

Borgmester Gürkan sagde üniversite Vores universitets kandidatstuderende, der vil tage YKS eksamen, som vil blive afholdt af OSYM på 15-16 Juni 2019 vil gratis udnytte offentlig transport køretøjer i vores Metropolitan Kommune, hvis de viser eksamensdokumentet. Jeg ønsker succes til alle universitetsansøgere, der vil tage eksamen og håber, at de vil få deres arbejdskraftens belønning ".

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar