Broer og motorveje fri

motorveje og vejafgifter vil være gratis indtil juni
motorveje og vejafgifter vil være gratis indtil juni

Transport og Infrastruktur minister Mehmet Cahit Turhan, Generaldirektoratet for Highways (KGM), der opererer motorveje og broer, 10 meddelt, at fri indtil juni xnumx'y timer.


Transport og Infrastruktur minister Cahit Turhan, starter i morgen som Eid al-Fitr ferie, så millioner af mennesker, som sagde, at de forventer at få på vejen.

taget beslutningen formand operere-overførsel (BOT) lavet broer og motorveje undtagen KGM drives af alle motorveje med Turhan udtrykker vil være fri i løbet af ferien, broer, implementering af 10 ville fortsætte indtil xnumx'y mandag, June H.

"Vi tog alle forholdsregler"

Luft og hav, der på på dette sted den ekstra tid og trafiksikkerhedsforanstaltninger forstærkes stresset Turhan, under Eid al-Fitr Som med alle festivaler også rapporteret specifikt afgang og retur dato i, at de forventer at trafikken for at vise 60-70 procent stigning.

Turhan, på grund af intensiteten af ​​vejtrafikken i vejen på grund af ministeriet for land, sø, luft og jernbaner, tager alle de foranstaltninger, der siger:

Eden Byggeri, vedligeholdelse og reparationsarbejde på ruterne under KGM-ansvaret vil blive holdt på et minimum under ferien. Ved at følge vejrforholdene og vejforholdene, træffes de nødvendige foranstaltninger hurtigt i henhold til skiftende og udviklingsmæssige forhold. Som byggeri, vedligeholdelse og reparation grunde er manglen på baner gennemgået og alle mulige baner åbnes for trafik. Vores mål er at forhindre trafikulykker. Det er også en kendsgerning, at ca. 10 procent af trafikulykker skyldes en driverfejl. Derfor vil jeg advare vores borgere om at være forsigtige

Turhan, at borgerne skal modtage oplysninger om vejforhold før flyafgang opmærksomhed, "Vores borgere kan benytte ruten analyseprogram placeret på Highways hjemmeside. Disse programmer, såvel som den mest egnede rute og den alternative rute og off road under undersøgelse kan læres. Kan også få oplysninger om vejforhold fra 159 Gratis Alone linje. "Han sagde.

Turhan, borgerne i purpose motortrafikveje, YHT på, understreger, at Tyrkiet er spredt over lufthavnens omfattende kære, sagde han:

Var Vi har en anmodning fra vores borgere. Vi bør altid overholde reglerne for trafik i den travle tid, som f.eks. Ferier, endnu mere omhu, de konverterer ikke andres ferie til smerte. Ved denne lejlighed ønsker jeg alle uden en ulykke, uden nogen ulykke, jeg tillykker alle til Ramadan Fest. VesRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar