CHP Gurer, Nigde Ankara Highway Project blev spurgt, svarede ministeren

chpli gurer nigde ankara motorvejsprojekt spurgte ministeren svarede
chpli gurer nigde ankara motorvejsprojekt spurgte ministeren svarede

CHP Niğde stedfortræder Ömer Fethi Gürer instrueret af Niğde-Ankara Highway-projektet som svar på et skriftligt spørgsmål, kom transport- og infrastrukturminister Cahit Turhan'dan.


CHP Niğde-stedfortræder Ömer Fethi Gürer med anmodningen om at blive besvaret, ”Er der planlagt noget arbejde til Niğde-Ankara-motorvejen til jordarbejder og kunststrukturer i Niğde-provinsen i 2018? I bekræftende fald, hvilken afdeling er det planlagt at gøre? Hvor meget er der afsat til denne planlægning? Hvor meget af denne godtgørelse er brugt? Er der afsat noget tilskud til Niğde-startdelen i Niğde-Ankara-motorvejsbyggeriet i 2019 år? I bekræftende fald, hvor meget er denne ydelse? Hvilken service er planlagt til. Hvilken tjenesteydelse tildeles for bevillingerne, der er afsat i dette budgetår, hvilken procentdel skal den realiseres? Er aktiviteterne startet i 2019-året i de andre dele af motorvejsprojektet Niğde-Ankara undtagen Gölbaşı? Hvor meget afsættes budgettet til disse sektioner? Er de virksomheder, der er blevet tildelt bud i henhold til Build and Operate Model, begyndt at arbejde i disse afdelinger? Hvis virksomhederne begyndte at arbejde, i hvilke afdelinger begyndte de at arbejde? Hvis der ikke er nogen undersøgelse, hvad er grunden til, at studiet ikke starter? Hvornår begynder arbejdet?

Som svar på spørgsmålene fra CHP-MP Ömer Fethi Gürer sagde transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan, at Ankara-Niğde Highway Project er 330 km langt, og at 31 km ligger i provinsen Niğde. Motorvejen; Turhan gav information, der vil starte ved Gölbaşı-distriktet i Ankara og slutte ved Niğde Gölcük-krydset. Med opførelsen af ​​motorvejen Ankara-Niğde vil forbindelsen mellem regionerne Marmara, Sortehavet og Middelhavet blive sikret, og den manglende del af motorvejen Trans-EuropenMotonvay (TEM), et af de vigtigste transportnet i den eurasiske region, vil blive afsluttet.

Låneaftalen med Build-Operate-Transfer Model (BOT) -metoden startede byggeriet i alle sektioner af Ankara Niğde Highway, som blev underskrevet den 07.06.2018, og da den blev lavet med BOT-modellen, tildeles der ingen bevillinger fra budgettet.

I henhold til aftalen sigter det mod, at 38,7 km på Ankara-Niğde Highway skal afsluttes i 2019, 139,3 km vil være afsluttet i 2020, og 152 km vil være afsluttet i 2021. ”


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar