Indkøb af køretøjer genererer størst andel i transportudgifter

køb af køretøjer udgør den største andel af transportudgifterne
køb af køretøjer udgør den største andel af transportudgifterne

I henhold til 2018-resultater fra husholdningsbudgetundersøgelsen; transportudgifter tegnede sig for 18,3% af de samlede forbrugsudgifter.


Husstande tegnede sig for 54,2% for den største andel af transportudgifterne ved køb af køretøjer (motoriserede og ikke-motoriserede køretøjer). Dette blev efterfulgt af udgifter relateret til brugen af ​​personlige transportkøretøjer (brændstof og olier, reservedele og tilbehør, vedligeholdelses- og reparationstjenester) med 27,7% og transporttjenester (vej- og anden persontransport) med 18,1%.

den største andel af udgifterne til husholdningstransport er køb af køretøjer
den største andel af udgifterne til husholdningstransport er køb af køretøjer

Husstande med høj indkomst tildeler flere aktier til køb af køretøjer

Ifølge resultaterne af forskningen blev det set, at husholdningernes indkomstniveau var effektivt i fordelingen af ​​transportudgifter. 20 tegnede sig for køb af køretøjer, 38,1 tegnede sig for transporttjenester og 32,7 stod for brugen af ​​personlige transportkøretøjer. Den femte højeste indkomst 29,2-gruppens husstande tegnede sig for 20s køb af køretøjer, personlig 57,4's brug af personlig transport og 27,4s transporttjenester.

den største andel af udgifterne til husholdningstransport er køb af køretøjer
den største andel af udgifterne til husholdningstransport er køb af køretøjer

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer