Godstransport med trailer i Europa

i Europa har en tendens til at glide på jernbaner
i Europa har en tendens til at glide på jernbaner

Repræsentanterne for Helrom-selskabet, der foretager transport i Europa og Nordamerika, og ejeren af ​​Gökyapı-firmaet Nurettin Yıldırım besøgte TUDEMSAŞ General Manager Mehmet Başoğlu på sit kontor og producerede lastbiler, der blev brugt til godstransport på landevejene. udvekslede synspunkter. Med oplysning om, at Megaswing-vogne giver store økonomiske fordele, erklærede Helrom-embedsmænd, at yük-godstransport på landevej i Europa med lastbiler udvikler sig mod transport af vogne trailere med jernbanevogne.

Mehmet Başoğlu, General Manager for TÜDEMSAŞ, oplyste, at de arbejder for at forbedre produktporteføljen og informerede besøgende om scenen i produktionsvognen. Gibi Som med mange projekter, arbejder vi med Gökyapı i dette projekt. Gökyapı betyder TÜDEMSAŞ ”.

Repræsentanter for Helrom oplyste, at der er en tendens til transport af semitrailere, der bruges til vejtransport i Europa på jernbaner. Hvis man ser på megaswing-vogn, selvom det er dyrt, fragt pr. Kilometer med transport af disse vogne med lastbilen, er omkostningerne billigere end vejen. I Europa til brug af disse vogne har 30 skabt forskellige korridorer. På denne måde vil vi være i stand til at transportere lastbiler trailere, der skal transporteres over længere afstande mere økonomisk og hurtigere.

Aktuelle jernbanetilbud

Sal 10

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00
Sal 10

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar