TÜLOMSAŞ forbereder sig på at bygge to etagers vogn til Volkswagen

tulomser, der forbereder sig på at fremstille dobbeltdækkervogn til volkswagen
tulomser, der forbereder sig på at fremstille dobbeltdækkervogn til volkswagen

Tyske gigant Volkswagens nye fabrik i Manisa vil etablere specificeret, når de foretager forberedelser til jernbanetransport af visse dele af Tyrkiet, en vigtig undersøgelse optrådte mere og vil bringe en ny stemme til dette spørgsmål.

Tyrkiet Lokomotiv og motor Industri As (TÜLOMSAŞ) samt i de jernbaner motorveje på samme tid, et større antal "nye biler" med henblik på at sikre leveringen af ​​de "to-etagers vogn" havde forberedt til at producere. Kilder viste, at forberedelsen til produktion stort set var afsluttet.

HaberturkOlcay Aydilek: 'Den tyske Volkswagen forventes at etablere sin nye fabrik i Manisa. sagde de fortsatte forhandlinger mellem Tyrkiet og Tyskland for fabrikken. Handelsminister Ruhsar Pekcan, sagde i en erklæring et stykke tid siden, "Volkswagens positive søger til Tyrkiet for ny produktion bil. Vi talte også med vores tyske ministre. De fremsatte sådanne udsagn. Det afholdes i Manisa, selv regionen er sikker. ”

LAST TRANSPORT

Ministeriet for transport og infrastruktur gennemfører en række undersøgelser. Nogle dele af møllen vil blive bragt til Tyrkiet med jernbane fra Tyskland. Marmaray vil også blive brugt til dette formål. Ministeriet arbejder med godstransport i Marmaray. Det anføres, at undersøgelserne er afsluttet i vid udstrækning. Foruden Volkswagen vil indenlandske og udenlandske private virksomheder være i stand til at bruge Marmaray og betale for varerne.

DOBBELT VOGON

TÜLOMSAŞ i Eskişehir viste sig at være noget arbejde. Det blev lært, at TÜLOMSAŞ forberedte sig på at fremstille “to etagers vogne amacıyla for at sikre, at mere” nul biler tan transporteres fra bæltet til markedet på samme tid som jernbaner.

Railway News Search

1 Kommentar

  1. tülomsas eller tüdemsaş har hidtil været ude af stand til at bygge 2-etagers biler

Yorumlar