Arrangement for Break Interchange i Alanya

alanya pause pause
alanya pause pause

Antalya Metropolitan Municipality, især om aftenen med trafik, næsten låst i udvekslingen lavet i Alanya Mola. Afslapning blev tilvejebragt i krydset efter arrangementet.

Antalya Metropolitan Municipality Department of Traffic teams and teams of Alanya Municipality Science Directorate, Alanya's Şekerhane, Güllerpınarı and Çarşı kvarter beliggende ved skæringspunktet mellem Mola Junction signalering og fodgængerovergangssteder afsluttede arbejdet med omarrangementet. Da det ikke overholder standarderne, er signalering og fodgængerovergange, der forårsager trafikpropper i regionen, blevet tilpasset til standarderne.

KOMFORT RELATERET I TRAFIK

Hold lavede først den passende crosswalk. Alanya Kommunes Videnskab Arbejder hold, mens de lavede fortovet, Antalya Metropolitan Kommune Trafikafdelingens direktorathold fjernede trafikmeldingslysene flyttet til det nye sted. Således kørte køretøjer fra retning af Alanya Kommune, Ataturk Boulevard muligheden for lettere at vende tilbage. Med den nye regulering blev trafikpropper i regionen, især om sommeren og om aftenen, elimineret, og der blev frembragt lettelse for både fodgængere og køretøjer.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar