Eksempel på adfærd på helteopførsel

hero soforden eksempel opførsel
hero soforden eksempel opførsel

Yusuf Gürsoy, der arbejdede som buschauffør i Mersin Metropolitan Municipality, underskrev en heroisk historie. Når mor voksede op på bussen, blev en mors søn forstyrret Gürsoy, mor og barn bragt til hospitalet.

Stopede ikke ved noget stop

Yusuf Gürsoy, der arbejdede som buschauffør i Direktoratet for Offentlig Transportgren i Transportafdelingen, tog en mor og søn fra Demirtaş-stop under sin ekspedition til Tece-Şehir Hospital-linjen 28. Kort efter at have hørt morens skrig stoppede bussen Gürsoy, den lille drenges næse og opkast og indså, at blødningen. Gürsoy fortsatte hurtigt på vejen uden at stoppe og stoppe uden stop på rutelinjen og rejste sin mor og søn til Mersin City Hospital. Gürsoy stoppede bussen ved hospitalets nødport, ledsagede sin mor og søn, indtil han kom ind på hospitalet.

Jeg ville gøre det samme, hvis jeg havde en anden ven derhjemme ”

Gürsoy oplyste, at han tog sin mor og søn fra stationen omkring 10.30 om morgenen og sagde: bir En mor og et barn omkring ti og tolv oplevede et ubehag. Lad mig forklare dette for dig. Jeg tror, ​​drengen er faldet. En grædende figur brød i bilen, så det var en uklarhed. ”Red mit barn,” sagde han. Drengen fik først blod fra næsen. Senere, da jeg så ham smide, følte jeg, at han var halvt bevidstløs. De prøvede ikke at få barnet til at sove. Efter at have set dette, bad jeg vores passagerer om ikke at trykke på knappen. Vi er nødt til at komme til hospitalet så hurtigt som muligt, jeg bad dem om hjælp, og de var meget følsomme over for dette. Jeg gjorde mit bedste. I mellemtiden hjalp borgerne damen og fik besked om at være sej. Vi gjorde vores bedste, vi hævede det hurtigt. Hvis jeg ikke havde en anden ven, ville jeg gøre det samme. ”

Gürsoy sagde, at de bryder sig om borgernes helbred såvel som trafiksikkerhed, ıyla Så vidt vi kan, prøver vi at tjene vores præsident, vores kommune og vores folk, vi prøver at være dem værd ”.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar