94 Fremskridt i Ankara Sivas YHT-undersøgelser

jernbaneinvesteringer steg til milliarder pund
jernbaneinvesteringer steg til milliarder pund

94 Fremskridt i Ankara Sivas YHT-studier; Transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan, der holdt en præsentation i parlamentarisk plan og budgetkommission, rapporterede, at de har investeret i alt 17 milliarder pund i jernbaner i det sidste 137,5-år.

Turhan gav information om investeringerne i jernbaner, 2009'dan High Speed ​​Train (YHT) startede operationen samt den nye linjekonstruktion af eksisterende konventionelle linjer fornyet sagde.

Turhan, "2020 YHT indstiller året ved at forberede en effektiv driftsmodel, primært ved at rejse på linjen Ankara-Istanbul med ekspressfly, vil forkorte rejsetiden med en halv time." Sagde han.

Turhan erklærede, at de understreger liberaliseringen af ​​jernbanerne og sagde, at de sigter mod at øge konkurrencen og øge andelen af ​​jernbaner inden for person- og godstransport.

Turhan påpegede, at der var en stigning i godstransporten med fornyelsen af ​​hovedlinjerne, og at de forventer, at 2017 millioner tons ville nå 28,5 millioner tons ved udgangen af ​​dette år.

Turhan påpegede, at andelen af ​​den private sektors godstransport på jernbanen nærmet sig 11 i år, og at godstransporten ville stige både med elektricitet og signalprojekter, og transportomkostningerne ville falde.

Turhan sagde, at Ankara-Sivas YHT-linjen har opnået fysiske fremskridt i 94 i opførelsen af ​​infrastrukturen. ”Vi vil starte testkørsler i de kommende dage og begynde at køre i første halvdel af 2020. Således vil jernbanetidstiden reduceres fra 12 timer til 2 timer. ”

Turhan, Ankara-Izmir højhastighedsbygningsarbejde fortsætter i alle sektioner og sagde:

”Vi sigter mod at afslutte sektionen Polatlı-Afyonkarahisar i slutningen af ​​2021 og Afyonkarahisar-İzmir-afsnittet i slutningen af ​​2022. Vi reducerer rejsetiden for jernbane mellem Ankara og Izmir fra 14 timer til YHT og 3 timer til 30 minutter.
56 kilometer Bursa-Gölbaşı-Yenişehir sektion 73 procent fremskridt inden for infrastrukturarbejde. Efter afslutningen af ​​Bursa-Yenişehir mellem 2022 i slutningen af ​​2023, vil både Ankara-Bursa og Bursa-Istanbul være cirka 2 timer 15 minutter.

Minister Turhan, Halkalı Den 153 kilometer Kapikule- som vil blive konstrueret med understøttelse af IPA af Kapikule High Speed ​​LineÇerkezköy opbygningen af ​​sektoren fortsætter Halkalı-Çerkezköy sagde, at udbudsprocessen fortsætter.

Turhan oplyste, at det første godstog, der rejste fra Kina til Europa ved hjælp af Baku-Tbilisi-Kars og Marmaray-linjer, rejste 11 tusind 500 kilometer jernbanerute på en dag. at det forstås bedre.

Turhan sagde, at TCDD producerede de bugserede og bugserede køretøjer lokalt og nationalt med dets 3-tilknyttede selskab. Vi sigter mod at fremskynde vores nationale og nationale jernbaneflytning med det jernbanetransportteknologiske institut, vi har oprettet ..

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar