Hvor mange mennesker vil være minibusser i Trabzon?

hvor mange mennesker der vil blive fyldt i gelænderet
hvor mange mennesker der vil blive fyldt i gelænderet

Hvor mange mennesker har minibusser i Trabzon ?; Det første møde i Trabzon Metropolitan Municipality Council i november blev afholdt under formandskab af Trabzon Metropolitan Municipality borgmester Murat Zorluoğlu.


I byen kom det indre by-minibuss op igen. Forhandlinger pågår for en komplet udskiftning af dolmush-systemet, mens det nye system planlægges taget i brug i juni af 2020.

Zorluoğlu sagde: ”Minibusserne skal være egnede til handicappede og mere komfortable især i aircondition fra juni 2020. I øjeblikket er ingen af ​​de køretøjer, der bruges som minibusser, lovligt utilgængelige fra juni 2020. Derfor kræves modernisering af disse ved lov. Vi har været i tæt kontakt med vores driverforening helt fra begyndelsen. Vi mødtes ikke kun med vores driverforening, men også med alle vores stophoveder flere gange og konsulterede dem. Vi har bragt denne proces indtil nu med en fuld høringslogik. Her er vores hovedmål, at vores folk får mest ud af denne service. Så vi arbejdede på et mere behageligt og smukt minibus-koncept. I mellemtiden vil jeg gerne udtrykke med glæde, at både vores chaufførforening og vores stophoveder tager ansvar. Tak til dem.

Der var tre alternativer. En af dem er, at de eksisterende minibusser fortsat vil blive fornyet med antallet af sæder uden stigning i sæder. Med andre ord ved at øge modellerne af køretøjer, gøre dem mere egnede for handicappede, øge komforten i systemet til at fortsætte. Den anden mulighed er at øge antallet af sæder til 16 + 1 og reducere antallet af køretøjer og øge antallet af partnere til 3.

Som du ved har hver minibus i Trabzon to partnere. Det tredje forslag er at øge antallet af pladser over 17, at øge status for minibusser til offentlige busser og at tilbyde dem til minibustjenesten. I de næste par uger vil vi have en situation med at forklare disse muligheder for alle vores samtalepartnere med deres fordele og ulemper. Nogle gange er der nyheder i pressen om, at "dette har forvandlet sig til et flok". Disse skal ikke respekteres. Processen fortsætter fuldstændigt under vores koordinering. Forudsat at vores folk får en bedre minibustjeneste, er vores chaufførhandlers tilgang til disse muligheder vigtig for os. "Når de træffer denne beslutning imellem sig, vil vi se positivt på deres beslutninger, hvis de garanterer komfortabel service for vores folk."


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar