Snesevogner i forsamlingen i Köseköy Logistics Center

snesevis af vogne i parlamentet ved logistikcentret i kosekoy
snesevis af vogne i parlamentet ved logistikcentret i kosekoy

Dusinvis af vogne i ledig tilstand i Köseköy Logistics Center er i forsamlingen; HDP Kocaeli stedfortræder Ömer Faruk Gergerlioğlu spurgte om påstandene om, at der var snesevis af vogne i Köseköy Logistics Center

Peocles Democratic Party (HDP) Kocaeli stedfortræder Omer Faruk Gergerlioglu, transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turan krævede at blive besvaret skriftligt på anmodning fra snesevis af vogne i Köseköy Logistics Center, der blev stillet. "Der er snesevis af vogne i Köseköy Logistics Center, som er inaktive. 5 har været overladet til at råtne her i over et år, vognene var forstærevogsvogne, der betjente mellem Gebze og Haydarpaşa, og vognene havde betjent for år siden." Gergerlioğlu stillede følgende spørgsmål:

”HVORDAN HAR MANGE ÅR VENTET PÅ DETTE POINT?”

Stemmer det, at der er snesevis af tomgangsvogne i Köseköy Logistics Center? Hvis disse påstande er rigtige, hvorfor er der snesevis af vogne i Kocaeli Köseköy Logistics Center? Hvorfor holdes disse vogne i tomgang? Hvis det er rigtigt, at der er snesevis af tomgangsvogne i Köseköy Logistics Center, hvor mange år har disse biler været ventet på det tidspunkt?

HVAD ER ARBEJDET? ”

Hvis det er rigtigt, at der er snesevis af vogne i tomgang i Köseköy Logistics Center, hvad venter disse vogne på? Vil disse vogne blive brugt efter genopbygning i fabrikker? Hvad planlægger dit ministerium at gøre med disse vogne? Er der en klage over denne sag, der er blevet videresendt til dit ministerium? Hvad er undersøgelserne af vogne, der ikke blev brugt i de sidste 5 år? (den Kocaeligazete)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar