Minister Turhan undersøgte produktionsstadier af det elektriske nationale togprojekt

Turhan Tuvasasta gennemgået
Turhan Tuvasasta gennemgået

Minister Turhan undersøgte produktionsstadier af det elektriske nationale togprojekt; TÜVASAŞ General Manager og formand Prof.Dr. Minister Turhan mødtes med İlhan Kocaarslan ved døren ved TÜVASAŞ-protokollen og undersøgte produktionsstadierne af Electric National Train (EMU) -projektet på stedet og modtog information fra lederne.

Transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhans Sakarya-program begyndte med et besøg i Metropolitan Municipality. Minister Turhan besøgte derefter AKP-provinspræsidentskabet. Efter mødets afslutning for pressen gik minister Turhan til TÜVASAŞ i en pressemeddelelse. Turhan, TÜVASAŞ General Manager. Dr. İlhan Kocaarslan og TÜVASAŞ ansatte. General Manager Kocaarslan orienterede minister Turhan og protokollen om TÜVASAŞ. Derefter modtog Turhan og protokollen turné i TÜVASAŞ fabrikschef Kocaarslan oplysninger om det udførte arbejde. Kocaarslan, fortalt den seneste situation i det elektriske nationale togprojekt.

NATIONAL ELEKTRISK TRAIN SET

TÜVASAŞ, det første design af National og Domestic Electric Train Set, er afsluttet, og National Train er begyndt at blive fremstillet med indenlandske faciliteter. Det nationale tog produceret i TÜVASAŞ er designet med aluminiumskrop og sigter mod at være den første i denne funktion. 160 km / t med høje komfortfunktioner, 5-køretøjssættet er designet til intercity-rejser. Derudover er National Toget designet til at imødekomme handicappedes passagerers behov.

Det nationale elektriske togsæt, der er beregnet til at blive eksporteret til lande i Den Europæiske Union siden 2023, er designet i TSI-standarder, og dets hastighed er øget fra 160 km / t til 200 km / t.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar