Borgmester Seçer giver dato for Mersin Metro

præsident secer afgav dato for mersin metro
præsident secer afgav dato for mersin metro

Borgmester Seçer giver dato for Mersin Metro; Mersin Metropolitan Mayor Vahap Seçer var gæst i ”Alarm Clock” -programmet med İsmail Küçükkaya på FOX TV-skærme. Borgmester Seçer foretog evalueringer om Metro Project og nye linjer inden for rammerne af projektet.

For første gang afgav Mr. Seçer detaljerede erklæringer om Metro og sagde: ”Jeg vil have en Metro-investering. En vigtig investering. Vi overvejer 3-scenen. 28.6 kilometer, 7 og en halv kilometer over jorden Metro, 13.4 kilometer underjordisk jernbanesystem og 7.7 kilometer sporvogn. Overvej en kystlinje fra Mersin øst til vest. 13.4 kilometer kommer fra den underjordiske, og derefter vil 7 gå en halv mil fra overfladen til City Hospital. Dette er første gang, jeg har forklaret det detaljeret. Vi planlægger også en sporvognslinje til universitetshospitalet og universitetet. I 2020 skyder vi pickaxen. Her ønsker vi at gøre dette på en anden måde. Vi leder efter kredit fra udlandet. Lad os finde lånet derfra, lad virksomheden udføre byggeriet, vi vil give finansieringen og opførelsen af ​​virksomheden et eller andet sted. ”

Borgmester Seçer tilføjede, at de gik til meddelelsen om køb af busser, og de vil modtage samlede 100-busser. I januar tager vi også 73-busser, i alt 27-busser. Vi fornyer vores buscafé, vi har mangel, vi forstærker ruterne, og vi deaktiverer vores modeller, der er forældede eller forældede. Vi betragter offentlig transport som et koncept af årets Metro, bus og 100-planlægning. Hvad vi vil gøre mellem 5-2019, hvor mange busser vi tager, gik vi til køb. Der var et projekt, jeg fandt før mig. Intet var blevet gjort endnu. Hr. Formand modtog dette projekt i vores periode investeringsprogram. Men vi overhalede ham. Vi har også introduceret metroen til regionerne med mindre socioøkonomisk udviklingsniveau. City Hospital-linjen løber gennem vores middelhavsdistrikt og er hjemsted for familier med ekstremt lav indkomst. Metro må ikke kun ses som et transportprojekt. Byens udviklingsprojekt bør også betragtes som et socialt projekt. Vi er interesseret i dette. ”

Kort over Mersin Metro

Aktuelle jernbanetilbud

Sol 05

NRC-konference og REMSA-messen

Januar 5 @ 08: 00 - Januar 8 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar