Sapanca Teleferic Project Ingen VVM-rapport

sapanca kabelbane projekt ced rapport ingen påstand
sapanca kabelbane projekt ced rapport ingen påstand

Det er blevet hævdet, at der ikke er nogen VVM-rapport om Teleferic-projektet i Sapanca, som har skabt kontrovers i omkring 3 måneder, og at det er en forbrydelse at give en byggelicens.

TMMOB Sakarya provinsrepræsentant Salim Aydin, på en pressekonference, Teleferik-projektet, mange spørgsmål kan ikke besvares, projektet 'Jeg gjorde var' indinde 'skitse' hævdede, at arbejdet.

Aydın, Kırkpınar og Mahmudiye, især Sapancas grønne bliver behandlet fjendtlige og omdannes til beton med henblik på leje. "Telefric Project" griber endnu engang ind i vores opholdsrum. Vores intention om at forlade landet, som vi overtog fra vores forfædre med en længsel efter en smukkere Kırkpınar og Mahmudiye, er givet af Sapanca Kommune og Bursa Teleferik A.Ş. prøver at besejre annuitets livrente ”.

Aydın sagde: ”Vi, Kırkınarlı og Mahmudiyeliler, Sapancalılar, der beskytter vores levesteder, vores natur og vores historiske arv, er sammen foran offentligheden og Sapanca-folk i dag mod mange vanskeligheder og vanskeligheder, mens de kæmper mod denne uretfærdighed, talana og leje. Processen er hovedsageligt kendt af Sapanca-folk, vores provins, Sakarya og vores land generelt. Det fortsætter af juridiske og legitime grunde, som vi udfører mod husleje inden for rammerne af vores forståelse af at beskytte vores natur. Vi vil igen informere Sakarya, pressen og offentligheden om den tekniske rapport, der er udarbejdet på dette tidspunkt. ”

Salim Aydın senere, Chamber of Environmental Engineers Kocaeli Branch Ex. Trans. Eng. / Han delte den tekniske rapport udarbejdet af oceanografen Sait Ağdacı.

INGEN VVM-RAPPORT

Rapporten indeholdt følgende synspunkter:

1-Det nævnte projekt afspejler ikke detaljerne og besvarer ikke mange spørgsmål. Kort sagt, dette projekt er en "skitse" når spidsen er åben, men jeg gjorde det ".

2-VVM-rapporten (Sakarya provinsielle direktorat for miljø og urbanisering og Sakarya Metropolitan Municipality) kunne ikke nås i forhold til ropeway, der var planlagt at blive bygget, og der blev ikke fundet nogen registrering af en sådan rapport. Kort sagt har projektet ikke en VVM-rapport (positiv / negativ). Selvom dette er tilfældet, er udstedelse af byggetilladelser og påbegyndelse af byggeri en lovovertrædelse.

3-Terrænet, der er tildelt som rebeway-kontrolcenter og parkeringsplads, doneres under forudsætning af, at det bruges som ”jordskælvsopsamlingsområde og markedsplads”. I dette tilfælde er brugen af ​​området til disse formål også en forbrydelse for loven.

Antal træer, der skal skæres

4-I den første fase, i det område, hvor N-kabellinje ”er beregnet som 1500m, vil ca. 5000 stykker lerk, skotsk fyrretræ, bøg, kastanje og hornstråle blive skåret. Ser man på hele projektet; Indkvarteringen (som menes at være en bungalow), turistfaciliteter (tehave, restaurant, legeplads, parkeringsplads osv.), Kommandocentre og denne blodbad kan være op til 20.000. det grønne vil blive fuldstændigt ødelagt. De samme begivenheder fandt sted i 2005-2017 år med skovareal ved at tage 2B-omfanget og zonering ind.

5-Sapanca-regionen, især Marmara-regionen og tæt på Bolu og Ankara på grund af vores borgeres nærhed her, og især i de senere år er det udenlandske statsborgers sted. På grund af denne funktion tiltrak den desværre opmærksomheden fra nogle af lejesektorerne og blev udsat for ovennævnte træ / skovhugning og beton.

Sapanca drikker sit eget vand

6-Sapancas floder / floder blev lukket af indenlandske og udenlandske vandtappefirmaer, og befolkningen i Sapanca måtte içmek drikke deres eget vand med penge ”.

7-Området, hvor rebeway-projektet planlægges konstrueret, er også et område, hvor underjordiske vandressourcer er rige ”. Dette vil øge vandproblemet i Sapanca, der allerede går hurtigt til vandmangel.

8-Sapanca-søen er den eneste vandkilde i Sapanca-bækene og skove i denne form for projekter med ødelæggelse af det rødmuskede vandkode, spildevandet fra boliger, der er bygget direkte i søen, er blevet en mesotrof sø.

Med andre ord er eutrofiering startet i Sapanca-søen, søens iltindhold er faldet, og søens art og densitet er forsvundet. Mens 10-15 var fiskearten 48 i Sapanca-søen indtil året før, er 4-5 derfor faldet til i dag. I Sapanca-bjergene er 19-arter af vilde dyr forsvundet over tid, og den sidste 5 blev set for år siden.

9- Det er uheldigt, at dette projekt sættes på dagsordenen, mens staten Sapanca-søen er den primære kilde til drikkevand i regionerne Sakarya og Sapanca.

10- Mens der er bevidsthed om at leve med jordskælv i vores region; I Sapanca, som er et af de mest beskyttede områder i jordskælvet 1999, er tabet af dette område uden at skabe et alternativt jordskælvsopsamlingsområde en katastrofe.

11-Derudover vil et sådant projekt, der skal gennemføres uden samtykke og godkendelse af befolkningen i Sapanca, forberede grunden til sociale spændinger og begivenheder.

12-I lyset af de ovenfor anførte grunde bør rebopbygningen straks stoppes, og området skal rehabiliteres.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar