1915 Çanakkale Bridge bringer økonomisk mobilitet til regionen

canakkale bridge bringer økonomisk aktivitet til regionen
canakkale bridge bringer økonomisk aktivitet til regionen

Efter det regelmæssige møde i bestyrelsen for South Marmara Development Agency, guvernør Orhan Tavlı, Balıkesir guvernør Ersin Yazıcı, Balıkesir borgmester Yücel Yılmaz og hans entourage gjorde observationer over den hurtigt stigende Çanakkale Bridge fra 18, som blev lagt af vores præsident Recep Tayyip Erdoğan den 2017. marts 1915.


Lapseki guvernør Tahir Sahin og Lapseki borgmester Eyup Yilmaz i efterforskningen, herunder guvernør Orhan Tavli, Balikesir guvernør Ersin Yazici, Balikesir Metropolitan borgmester Yucel Yilmaz og hans entourage, Generaldirektoratet for Highways Public Private Partnership Bursa Regional Director Sezgin Küçükbekir om broen modtagne oplysninger.

Çanakkale-broen fra 1915, som fortsat hurtigt forbinder de to kontinenter i Dardanellerne, vil have titlen på den største ophængningsbro i midtspændet, når den er færdig, med dens midtspænding i 100, der repræsenterer 2023-års jubilæum for vores republik, med dens design-delikatesser. forbindelserne og forbindelseselementerne vil være malet i rødt og hvidt, farverne på det tyrkiske flag og den øverste del af de 1915 meter høje tårne ​​på begge sider bærer figurerne, der beskriver kanonkuglen, som Seyit Onbaşı kørte ind i tønden under Çanakkale-krigene.

Med 1915 meter sideåbninger af 770 Çanakkale-broen vil den samlede passagelængde være 3 meter med indgangsviadukterne på 563 tusind og 365 meter i længden, og den samlede længde af broen vil være 680 meter, broen vil være 4608 x 2 trafikbaner og ståltårnets højde vil være cirka 3 meter. og 318-årsdagen for Çanakkale Naval Victory.

Ting, der Malkara-Canakkale motorvejen og 1915 Canakkale Bridge, som er de mest udviklede regioner i Tyrkiet økonomi og Marmara, hvor en betydelig del af befolkningen og havne i det Ægæiske region, ved at give skinnen og integration med vejtransportprojekter i luften transportsystem; disse områder vil give økonomisk udvikling og en afbalanceret planlægning og strukturering, som industrien har brug for.

1915 Çanakkale Bridge-projektet, der tager højde for de virkninger, som regionen, miljøet, naturen og menneskene vil have, idet feltundersøgelser for at forhindre skader på historiske områder, identificering af de historiske og kulturelle aktiver, der kan findes på ruten, træffe alle nødvendige foranstaltninger for at beskytte den biologiske mangfoldighed i havet og livet under vand, 1915 Çanakkale Bridge, som er et teknisk og symbolsk projekt, begyndte at blive udført ved at flytte kammuslingstypen kaldet Pinna Nobilis fra byggepladserne til et sikkert område og vil blive tilføjet vores Çanakkale som et miljøvenligt og miljøvenligt projekt.

Çanakkale-broen fra 18, som afsluttes den 2022. marts 1915, vil forkorte afstanden til markederne og vil yde et stort bidrag til Çanakkales landbrug og handel, hvilket giver en stor vitalitet til Çanakkales økonomi, som har historiske, kulturelle og naturlige skønheder.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer