Borgmester Yüce talte om Sapanca Cable Car Project

formand yuce talte om sapanca ropeway-projekt
formand yuce talte om sapanca ropeway-projekt

Borgmesterens indlæg om det øverste Sapanca-kabelbane-projekt; Ekrem Yüce, borgmester i Sakarya Metropolitan Municipality, talte om projektet ”ropeway” i Sapanca på den kommunale forsamling, der blev afholdt den 9, december. Yüce, adan Vi spurgte virksomheden, indtil den juridiske beslutning kom til at arbejde blev stoppet. Vi vil diskutere dette spørgsmål med vores guvernør ”

Taler på spørgsmålet fra CHP-forsamlingsmedlem Saban Koludra, "Hvad er situationen med projektet?"

Borgmester Yüce erklærede, at de anmodede om entreprenørfirmaet og sagde: uz Vi arbejder på at genoverveje kabelbanespørgsmålet. Vores guvernør kommer til kommunen på kort tid, virksomheden og advokater arbejder på telerik-kabelbane. Vi bad virksomheden, der løfter elevatoren om at stoppe arbejdet. Indtil der er truffet en retsafgørelse .. Nettobeslutningen om spørgsmålet vil blive truffet efter mødet med guvernør Nayir'le.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar