Kanal Istanbuls strategiske plan annonceret

Kanal Istanbul
Kanal Istanbul

Kanal Istanbuls strategiske plan annonceret; Transportministeriet annoncerede, at det er planlagt at afslutte 2023 procent af Kanal Istanbul-projektet af 60. Omkostningerne ved projektet vil være TL 75 milliarder.

Transportministeriet har annonceret Kanal Istanbuls strategiske plan, som forskere kalder et mm nedrivningsprojekt ..

75 annoncerede, at projektet vil blive foretaget til en omkostning af TL milliarder. 60 procent af projektet forventes afsluttet inden året 2023 sagde. Hvis kanalen er 40 kilometer i længden, 150 meter i bredden og 25 meter i dybden, vil Istanbul Bosphorus være helt lukket for tankskip.

Efter projektets afslutning dannes to nye halvøer og en ny ø i Istanbul. Det nye boligområde, der skal bygges omkring Canal Istanbul, dækker 453 millioner kvadratmeter.

I henhold til planen, der beskriver projektets del indtil 2023, vil det første år af projektet blive brugt som forberedelse. 10 procent i det andet år, 20 procent i det tredje år, 30 procent i det fjerde år og 60 procent i det femte år.

TMMOB har tidligere annonceret, at projektet straks skulle annulleres, professor. Dr. Naci Görür sagde, at risikoen for jordskælv vil stige sammen med Canal Istanbul. Görür sagde fra sin sociale mediekonto: ”Istanbul forventer et jordskælv. Hvis det forventede jordskælv opstår, påvirkes kanalens Marmara-munding af intensiteten af ​​9-10. Det er muligt, at en struktur med nultolerance over for vandret og lodret bevægelse, såsom en kanal, kan blive alvorligt beskadiget af jordskælvet. ”

Kort over Kanal Istanbul

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar