Uzungöl svævebane til livet

uzungol svævebane kommer til live
uzungol svævebane kommer til live

Forretningsmand Sukru Fettahoglu, Uzungol-kabelbane-projektet blev sat i bero i lang tid. Fettehoğlu begyndte udgravningsarbejdet og sagde, at polens placering blev åbnet. Fettahoğlu, "Gud vil, to af de tre stationer åbner i juli." Sagde han.

Kabelbaneprojektet 3 vil være tusind 540 meter langt i det verdensberømte turistcenter Uzungöl. 40-projektet i Uzungöl, der ligner et majsfelt men minder om et majsfelt for år siden i Çaykara-distriktet i Trabzon, er blevet forberedt i 2013, men 6-projektet, der er gennemført, realiseres ved udgangen af ​​året. .

Forberedelserne er afsluttet i områder, hvor der vil være poler i kabelbaneprojektet, hvis hovedstation ligger ved foden af ​​Kaçkar-bjergene. 3 tusind 540 meter i længden af ​​svævebanen for at undgå at beskadige skoven i fremtiden for polerne 55 korn blev skåret.

Şükrü Fettahoğlu, en af ​​partnerne til ropeway-projektet i Uzungöl, oplyste, at de havde startet projektet i 2013, og at de havde godkendt projektet i 2017. Den første rebeway i 3-stationen planlægges først idriftsat. Afstanden mellem disse 2-stationer er 2 km. 2,5, der skal installeres senere. Den samlede afstand med stationen vil være 3 tusind 3 meter. Uzungöl svævebane 540 10 vogn 40 vil fungere i flere måneder.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar