Palandöken Festival strømmer til sportsentusiaster

palandoken festival tiltrækker sportsfans
palandoken festival tiltrækker sportsfans

Palandöken-festivalen, arrangeret af Erzurum Metropolitan Municipality i Palandöken Ski Center, blev oversvømmet af sportsentusiaster.

Kunstig isklatring, cykling, skiløb, isskulpturer og mange andre aktiviteter i evalueringen af ​​festivalen, herunder borgmesteren i Erzurum Metropolitan Municipality Mehmet Sekmen, "fuld af farverige aktiviteter fulde af hinanden med festivalen for vinterturisme og vintersport i vinden," sagde han. 5-10 Hvis de sagde, at der ville blive afholdt et mesterskab for skiløb eller bjergski i Palandöken indtil for XNUMX-XNUMX år siden, ville ingen tro det. For når det kommer til Palandöken, kommer skiløb først til at tænke på det tidspunkt, sagde Başkan præsident Sekmen.

Pal I de 6 år, vi har tiltrådt, har vi givet Palandöken sådan en identitet og kvalitet; Når det kommer til Palandöken, begyndte endda adrenalinfjedrene at tænke på. Fordi vi bragte en ny vision til vinterturisme i Erzurum; Vi har ikke kun begrænset vinterturisme til skiløb, men også integreret den med vintersport. Faktisk skaber vi med de nationale og internationale organisationer, som vi er vært i Erzurum, en generel bevidsthed om Palandöken og Erzurum. Fordi den vigtigste faktor i turisme er charme og ros være Palandöken. Der er et miljø i Palandöken, der tilbyder muligheder for natur og adrenalinsport, og vi vil løsne dette potentiale ved Allahs orlov. Mens man sætter målet om '1 million turister' foran Erzurum; vi vurderer disse potentialer. Vi fortsætter med at bevæge sig fremad med faste skridt hen imod dette mål. "I mellemtiden, professionelle bjergbestigere, bygget i Palandoken Ski og Tyrkiets første kunstige is klatrevæg gjort vigtige på Ice Park.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar