Snack til sundhedsfagfolk fra Izmir Metropolitan

Snack til sundhedspersonale fra Izmir Buyuksehir
Snack til sundhedspersonale fra Izmir Buyuksehir

Izmir Metropolitan Municipality fortsætter med at solidarisk med sundhedsmedarbejdere, som ikke kunne forlade deres pligter på grund af den nye coronavirusepidemi. Snacks tilberedt til sundhedspersonale begyndte at blive distribueret til hospitaler.


Izmir Metropolitan Municipality fortsætter med at støtte sundhedspersonale i Izmir. Metropolitan Municipality, der fremstiller medicinske masker og distribuerer dem til familiehospitaler og hospitaler, begyndte at forberede og distribuere tærter og cookies til sundhedspersonale, der ikke kan forlade hospitalet.

Den første produktion på 350 mennesker tilberedt af konditor- og madlavningsinstruktører fra Izmir Metropolitan Municipality Vocational Factory blev leveret til Izmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa Hospital. I dag er der tilbage 1200 pie- og cookie-pakker på Izmir Katip Çelebi University Atatürk Training and Research Hospital. I morgen, SBU Dr. Fødevarer tilberedt til Suat Seren brystsygdomme og kirurgi Trænings- og forskningshospital og den næste dag til Health Sciences University Tepecik Training and Research Hospital leveres.

Produktionsområdet desinficeres

Konditor- og kulinariske instruktører, der fremstiller i bygningen af ​​Yrkesfabrikken i Halkapınar, bruger ben, masker og handsker. Ercan Turan, en af ​​underviserne i Yrkesfabrikken, understreger, at produktionsområdet desinficeres hver dag, og hygiejniske forhold kontrolleres konstant. Turan siger, at de hver dag vil være på arbejde for at støtte sundhedspersonale, der har vanskeligheder med at få adgang til sund mad, og siger, at solidaritet vil fortsætte.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar