Yıldırım-3 Ağrı bjergdrift Begyndt i provinserne Ağrı-Iğdır-Kars

Lyn smerte operation begyndte i provinserne Agri Igdir
Foto: indenrigsministeriet

For at fjerne den separatistiske terrororganisation fuldstændigt fra landets dagsorden og for at neutralisere de terrorister, der anses for at være i regionen, blev Yıldırım-3 Ağrı-bjergoperationen lanceret i Ağrı-Iğdır-Kars-provinserne.


I den pågældende operation, Erzurum Gendarmerie Regional Kommando i henvisningen og administrationen; 1.170 ansatte [(86) operationelle teams], der består af Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) og Security Guard teams.

Lynoperationer, der udføres for at eliminere terrorisme indenlandske, fortsætter med succes med vores folks støtte.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer