Elektrisk køretøjsperiode begynder på øerne

Elektrisk køretøjsperiode begynder på øerne
Foto: İBB

I stedet for phaetontransport, der er blevet diskuteret i årevis, har IMMs miljøvenlige elektriske køretøjer, der leverer massetransport i Adalar, startet deres fly i dag.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) løste et vigtigt problem i Istanbul ved at afslutte hestetransport, der forårsagede hundreder af hesters død. Elektriske køretøjer, der vil give intern transport i stedet for vogne, er begyndt at tjene i Buyukada.

IETT-LINJER OG AFGIFTTARIFTER

IETT-linjer, der skal tjene på øerne, er også blevet klare. Büyükada-linjen, der fungerer med koden BA-1, tjener på ruten Çarşı-Tepeköy-Kadıyoran, linjen med koden BA-2 tjener på ruten Çarşı-Maden-Nizam, og linjen med koden BA-3 på ruten Lunapark Square-Büyüktur. HA-1-linjen vil køre på ruten Çarşı-Akçakoca-Fire Department i Heybeliada, og HA-2-linjen kører på ruten Çarşı-Çamlimanı. BU-1 linje vil køre på ruten Çarşı-Kalpazankaya i Burgazada. KA-1 linje vil køre mellem Çarşı og Narcicegi i Kınalıada.

Med afgørelsen truffet af Direktoratet for Transportkoordination (UKOME) blev annoncerede takstpriser for de køretøjer, der skal betjene på øerne, også annonceret i sidste uge. I henhold til tariffen betaler Adakart-ejere 13 lira 3 cent for flyvninger med 50-personers elektriske køretøjer. Passagerer, der ikke har Adakart, og som vil bruge Istanbulcard, betaler et gebyr på 12 TL.

I Ada Taxi betales et taxameters åbningsgebyr på 5 lira for øboerne og et gebyr på 3 lira og 10 kurus per kilometer. For turister bestemmes åbningsgebyret som 15 lira, og gebyret pr. Kilometer er 12 lira.

I alt 60 køretøjer vil ske

I alt 40 13 + 1 personbiler og 20 3 + 1 personbiler vil betjene på øerne. Elektriske køretøjer, der kan rumme 13 passagerer, kan køre 40 kilometer. Derudover har køretøjerne en fuld 20 graders stigningsvinkel. Opladningstid for køretøjer, der er i stand til maks. 25 kilometer, er 9 timer.

Køretøjer, der kan tage 3 passagerer og fungere som Island Taxi, har også en rækkevidde på 40 kilometer. Køretøjer med 20 graders stigningsvinkel på ca. 7 timer. IETT leverer uafbrudt service i Adalar med de ekstra batterier, den leverer.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar