I hvilke provinser er den hurtigste og den seneste fundet for lastbiler?

Lastbiler finder returbelastningen i de hurtigste og seneste byer
Lastbiler finder returbelastningen i de hurtigste og seneste byer

Transportlogistik er lavet med 90% af motorveje i Tyrkiet. 850 tusind lastbiler på veje, som Tyrkiet har Europas største lastbilmarked. I vores land transporterer det omkring 450 tusind lastbiler om dagen, og dets månedlige transportmængde overstiger 13.5 millioner lastbiler. I sektoren spiser 1,2 millioner SRC-certificerede lastbilchauffører deres brød direkte fra transporten, og det er altid vigtigt at finde en returbelastning for lastbiler.


At give information om de hurtigste og nyeste returbyer i vores land, TTT Global Group bestyrelsesformand Dr. Akin Arslan, sagde han: "I Tyrkiet, hvor den mest intensive trafik af lastbiler, mens fragtfrekvensen per kilometer var den laveste aksellinie, der så øen Istanbul. Km. De højeste fragtpriser pr. Indbygger forekom på linjerne Istanbul-Hakkari, Istanbul-Diyarbakır, og 7 tusind TL blev fra tid til anden set. De travleste trafiklinjer var Istanbul-Ankara og Ankara-Adana / Mersin. For at finde returbelastninger af lastbiler i Tyrkiet i begyndelsen af ​​deres provinser, end de forventede eller tvang til at vende tilbage uden beregning, kommer Adana, Diyarbakir, Hakkari, Sirnak, Trabzon. Hvis truckerne vælger at vente, kan ventetiden på lasten nå op på 3.5 dage. Mersin og Adana kommer først blandt de provinser med den hurtigste returbelastning. En anden interessant data kommer fra Bursa; Det er på linjerne Kocaeli, Sakarya, Gebze, Balıkesir og Istanbul. ”Fragtpriser på disse linjer kan variere med mere end +/- 50% uge til uge afhængigt af øjeblikkelig udbud og efterspørgsel”.

95% af lastbiler på vejene tilhører enkeltpersoner

Med hensyn til, at lastbilerne på vejene hører til 95% enkeltpersoner, udtaler TTT Global Group President Dr. Akın Arslan bemærkede: ”I løbet af de sidste to årtier er andelen af ​​deres flåde, der består af deres egne lastbiler, defineret som” selv ejet ”i de store logistikvirksomheder, der beskæftiger sig med kontraktlogistik, faldet markant. Stigende omkostninger og tunge byrder på kontrakter har ført virksomhederne væk fra egenpleje. For mange store logistikvirksomheder er selvforholdet faldet til under 5%. Der er sådanne logistikfirmaer, at de hver dag bærer 2.500 lastbiler og ikke har et eneste selvstændigt køretøj. Alle med deres egne lastbilforsyningssystemer; Det samler lastbiler med primitive metoder fra garager, kooperativer og forsendelsessteder. Logistikvirksomheder forsøger at holde 25-30 tusind lastbil spot kandidat klar i deres portefølje til at nå deres operationer til enhver tid for at udføre deres operationer på en sund måde. ”

I Tyrkiet er der hver dag 1 milliard i vejtransport

Evaluering af vores lands logistikbranche, Dr. Akın Arslan forklarede: ”I vores land, hvor der foretages 450 transporter dagligt, er transportmængden, der er indgået af logistikvirksomheder, kun en tredjedel af det samlede transportvolumen og omkring 150 tusind lastbiler pr. Dag. De resterende 300 lastbiler transporteres direkte på spotmarkedet og udføres i et lukket økosystem i lageret i Ambar-Simsar-Kapı. Køretøjets ejer af køretøjet stræber efter klar last med provision mellem 100 TL - 500 TL, afhængigt af lasten, gennem mæglere på transportstederne eller køretøjstransportmæglere og udfører transporten med enkle kontrakter med læsseren. Mange globale aktører i Tyrkiet, der også opererer inden for sektoren for logistikvirksomheder i spidsen; Vi kan tælle Netlog, Ekol, Ceva, DSV, CH Robinson, Alisan, Mars, Rooster, Borusan, Omsan, Arkas, Gökbora, Barsan, Sertrans, Solmaz, Fevzi Gandur, Reysaş, Orkun, Continent, Eyüp, Taha. De første 5 logistikvirksomheder med det største volumen på det tyrkiske logistikmarked har en gennemsnitlig daglig FTL (fuld lastbelastning) på cirka 2.500 lastbiler. Med dette volumen har ingen af ​​dem 1% markedsandel på markedet. ”

TIRPORT digitaliserer logistikstyring fra ende til ende

Med hensyn til, at TIRPORT digitaliseret logistikstyring fra ende til ende, Dr. Akın Arslan sagde:

"Dagligt 300 FTL (fuld lastbilbelastning) uden for domænet for transportlogistikfirma i Tyrkiet, der finder sted direkte på spotmarkedet, TIRPORT (I www.tirport.co) digitaliserer logistikoperationsstyring fra ende til ende. Læssere og læssere mødes på spotmarkedet med TIRPORT loadCEPte applikationen. Param TIRPORT KART med elektroniske pengeinfrastruktur, der er begyndt at blive det foretrukne betalingsværktøj i sektoren, går ind i "Safe Payment Tool" mellem loader og truckers.

Tırport, hvor Tyrkiets førende digitale platform i logistikbranchen, 2020 var i alt 6 297.657 lastbiler, der transporterede de første 6 måneder ifølge dataene. Lastbiler, der transporterede med TIRPORT, kørte 83.939.274 km i årets første 6 måneder. I henhold til de 282 måneders data er den gennemsnitlige tid for en lastbil 2020 km. blev realiseret. TIRPORT logistikbranchen førende digital platform i Tyrkiet, ved udgangen af ​​de første 6 måneder 42 nåede 500 lastbiler aktive. Det leverer driftsstyringstjenester til næsten 2.000 SMV'er og transportfirmaer. Antallet af FTL-forsendelser, han administrerer dagligt, har oversteg 2020. Det sigter mod at nå 4 tusinde transporter i slutningen af ​​2022 og at overstige 25 tusind transporter i slutningen af ​​25. 20 tusind af de målrettede 5 tusind transport vil blive realiseret som logistikoperationsservicetjeneste leveret til logistikfirmaer og store producenter, og XNUMX tusind transporter pr. Dag realiseres som service, der skal udføres direkte gennem TIRPORT på spotmarkedet. ”

“PARAM TIRPORT Card” bliver den næste generations betalingsinstrument i logistikbranchen

Tilvejebringelse af oplysninger om den nye generations betalingsinstrument i logistikbranchen, Param TIRPORT Card. Akın Arslan bemærkede:

"TIRPASS (kontaktløs i pumpe) og ny generation" PARAM TIRPORT Cards "med Troy-funktion gør det muligt for lastbilerne at få op til 7% rabat på brændstof på kontrakterede brændstofstationer, til at indsamle fragtomkostninger på forhånd fra indgåede pengeskabe i stationer og få rabatter fra mange indgåede Param-forhandlere med det samme. gør brug af shoppingmuligheder. Med PARAM TIRPORT-kort overdrager godsejeren sikkert sin last til TIRPORT-trucker, foretager betalingen til TIRPORT, lastbilen bærer varerne med garantien fra TIRPORT, uploader leveringsdokumenterne digitalt via TIRPORT-appen og kan med sikkerhed modtage sine penge som aftalt. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar