SME er transportkøretøjet for den pandemiske proces i Kocaeli

Transportkøretøjet til den pandemiske proces i Kocaeli blev en kobis
Transportkøretøjet til den pandemiske proces i Kocaeli blev en kobis

Kocaeli Smart Bike System “SME” -projektet, der blev lanceret af Kocaeli Metropolitan Municipality i 2014, fungerer i 12 distrikter. Bestående af 71 smarte cykler i 520 stationer, blev SMV det mest foretrukne transportmiddel efter pandemiprocessen.

ALTERNATIV TRANSPORT SMV


Kocaeli Smart Bicycle System, "SME", der blev oprettet for at lette adgangen til byen, skabe mellemliggende muligheder for at pleje offentlige transportsystemer og tilskynde til anvendelse af et miljømæssigt og bæredygtigt transportmiddel, blev lanceret i 2014. KOBIS, der har været brugt i 6 år, blev det første transportmiddel for borgerne efter pandemiprocessen.

750 tusinde leje

KOBİS, der betjener 71 stationer, 864 smarte parkeringsenheder og 520 smarte cykler, har 140 medlemmer. Siden 2014, da SMV blev taget i brug, var der 750 382 huslejer og 46 millioner 742 tusinde minutter med cykelbrug.

TRANSPORT TIL PANDEMISK PROCESS

Serviceret af Kocaeli Metropolitan Municipalitys transportafdeling blev KOBİS det mest foretrukne transportmiddel efter pandemiprocessen. Med de normaliseringstrin, der blev taget efter den pandemiske proces, blev 4 tusinde 540 cykler lejet i KOBIS. Efter pandemiprocessen brugte borgerne 275 tusinde minutter cykler til transport.

FORHÆNGELSE I ANVENDELSE AF CYKKEL

Ser man på SMV-dataene, er antallet af cykelbrug steget sammenlignet med de foregående år. Ser man på dataene fra juni og juli for SMV i 2019, blev der observeret en stigning på 22% i juni sammenlignet med året før og 37% i juli sammenlignet med året før. I juni 2020 blev 23 cykler lejet på KOBIS-stationer og 29 tusinde i juli. Med disse lejekontrakter tjente borgerne 1 million 811 621 minutter med cykelbrug.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar