Akçaray sporvogne bestod årlig vedligeholdelse

Akçaray sporvogne bestod årlig vedligeholdelse
Akçaray sporvogne bestod årlig vedligeholdelse

Den årlige vedligeholdelse af Akçaray, som drives af TransportationPark, et datterselskab af Kocaeli Metropolitan Municipality, blev udført. Sporvogne, hvis årlige vedligeholdelse udføres af erfarne håndværkere, har ikke et eneste punkt uden kontrol. Under vedligeholdelsen blev der udskiftet pollenfilter, drejning af hjul, vask af klimaanlægs honningkager, sandblæsning, oliering, strømaftager, batteri, indvendigt, bund og top kontrol. Alle kontroller blev lavet fuldstændigt, så passagererne kunne komme hen, hvor de vil, rene, komfortabelt og til tiden.

FORTSÆT DEN SIKKERE REJSE


Ud over den regelmæssige vedligeholdelse af Akçaray-sporvogne blev denne gang kaldet tung vedligeholdelse udført. Takket være kontrol og vedligeholdelse vil borgerne være i stand til at fortsætte deres sikre rejse. Derudover udfører TransportationPark denne vedligeholdelse for at sikre, at de rejser, den har foretaget i EN 13816 kvalitetscertifikat, udføres fuldstændigt og til tiden.

POLENFILTER SKIFTES HVER UGE

Takket være Uv-filteret vil passagererne være i stand til at rejse på en sund måde med den rene luft, der er skabt på sporvogne. Med Uv-filterteknologien i alle sporvogne forhindres mulig epidemisk interaktion ved at ødelægge mikroorganismerne i køretøjet for sikker og sund rejse med passagerer. Når pollenfiltrene skifter hver uge, øges luftkvaliteten fra klimaanlæggene til maksimal kvalitet.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar