IMM giver Covid-19 træning i hvert hjørne af Istanbul

IMM giver Covid-19 træning i hvert hjørne af Istanbul
IMM giver Covid-19 træning i hvert hjørne af Istanbul

IMM begyndte et nyt værk i sin kamp mod pandemien. IMM-projektet, "Covid 19 Information and Awareness Training", der sigter mod at forbedre Istanbulites følsomhed over for epidemien, sigtede mod at nå hvert punkt i byen. Lederen af ​​landsbyen Çatalca Subaşı, hvor træningerne fandt sted, Bahri Çetin sagde, at han var tilfreds med den leverede service og sagde: ”Ingen kan vide uden at leve. "Vores folk skal være følsomme over for reglerne."


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), Covid 19 Information and Awareness Training, der minder alle om at følge foranstaltningerne om sagerne med Covid - 19, som er stigende igen, begyndte at blive givet i mange punkter i byen. Uddannelserne, der blev gennemført i samarbejde med IMM Public Relations Directorate og Istanbul Family Consultancy and Education Centers (ISADEM), blev afholdt i Subaşı Village i Çatalca efter Silivri og Şile. Beboere på landsbytorvet blev informeret af ISADEM-undervisere om de foranstaltninger, der skulle træffes mod Covid 19, og de forkerte kendte fejl. Uddannelserne, hvor informationsfolder, masker og hygiejnesæt distribueres, er planlagt til at blive gennemført i 39 distrikter, der spredes over hele Istanbul.

OBS FOR BRUG AF BLEACH

ISADEM sundhedsinstruktør Filiz Seyildi henledte opmærksomheden på vigtigheden af ​​træning og sagde, at de kan være hvor som helst. Han sagde, at han forklarede, hvordan Covid-19 transmitteres, og beskyttelsesveje i træningerne, sagde Seyildi, ”Især brugen af ​​masker er meget vigtig. Der er mangler ved korrekt brug af masken. Derfor prøver vi at lære de korrekte regler for brug af masker ”.

At sige, at anvendelse af hygiejnebestemmelserne korrekt er en anden måde at beskytte, Seyildi fremsatte følgende erklæring:

”Som folk elsker vi at bruge blegemiddel. Desværre dræber forkert og overforbrug af blegemiddel, et af de mest giftige stoffer, nogle af de bakterier, der holder vores immunsystem stærkt. Dette åbner døren til kræft. Alle skal følge reglerne for at komme igennem denne vanskelige proces. Fordi en persons manglende overholdelse af reglerne udgør en alvorlig risiko for forurening. Hvis vi er opmærksomme på disse, håber jeg, vi vil efterlade disse dage på kort tid. "

"INGEN SKAL TAGE COVID-19 VÆGT"

Subaşı Village Headman Bahri Çetin, der for nylig fangede Covid-19, udtrykte sin tilfredshed med IMM's træning og takkede IMM's præsident Ekrem İmamoğlu. Han sagde, at uansvarlighed er almindelig i at overholde reglerne, sagde Çetin “Desværre er folk ligeglade med denne sygdom. Jeg arbejdede som leder i Sosyal Vefa, og jeg fik denne sygdom på det tidspunkt. Jeg ved godt, hvad der sker, folk forstår ikke nogle ting, før de sker med dem. Jeg kom igennem og tilbragte 14 dage i karantæne. Gudskelov, der skete intet i min familie. Mit råd til folk er ikke at tage denne sygdom let. De bør ikke forsømme de nødvendige foranstaltninger ”.

"DER VAR DE FORKLARINGER, SOM VI Kender SANDE"

Halime Korkmaz, der deltog i uddannelsen, sagde, at de generelt fulgte reglerne og gjorde deres bedste for at forhindre, at sygdommen spredte sig. Korkmaz takkede IMM for at tilbyde en sådan træning og sagde, at træningen var gavnlig for ham. Den 10-årige Umut Korkmaz sagde, at han lavede nogle fejl i brugen af ​​masker, og at han lærte at bruge dem korrekt takket være træningen.

Ayşe Gürel sagde, at hun indså, at hun brugte blegemiddel for meget med træningen og tilføjede ”Der er ting, vi ved forkert. Vi havde ingen viden. Vi har lært. Uddannelse har været meget gavnlig, sundhed dine fødder. " Ayşe Yörük sagde på den anden side, at det er meget godt at give uddannelse i deres landsbyer og sagde: ”Vi lægger stor vægt på renlighed på grund af koronaen. Den, der kommer, vi sletter det med det samme. Men der var også fejl, vi lavede. Vi lærte alt sammen, ”sagde han.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar