Beholdere håndteret i havne steg med 8,8 procent

Beholdere håndteret i havne steg med 8,8 procent
Beholdere håndteret i havne steg med 8,8 procent

Ministeriet for transport og infrastruktur meddelte, at mængden af ​​containere, der blev håndteret i havne i august 2020, steg med 8,8 procent sammenlignet med samme måned året før og nåede 1 million 31 tusind 447 TEU. Ministeriet rapporterede, at containerforsendelser til eksportformål i havne i august steg med 5 procent sammenlignet med samme måned året før og beløb sig til 405 TEU.


Ministeriet for transport og infrastruktur annoncerede mængden af ​​gods og containere, der blev håndteret i havne i august. I erklæringen blev det rapporteret, at mængden af ​​containere, der blev håndteret i havnene i januar-august-perioden i 2020, faldt med 2,5 procent sammenlignet med samme periode året før og blev realiseret som 7 millioner 410 tusind 748 TEU. Derudover blev det bemærket, at mængden af ​​håndteret gods var 2,5 millioner 325 tusind 66 tons, hvilket steg 350 procent i forhold til samme periode året før.

I erklæringen blev det påpeget, at mængden af ​​containere, der blev håndteret i havne, kun steg med 8,8 procent i august sammenlignet med august året før og blev realiseret som 1 million 31 tusind 447 TEU, ”Mængden af ​​gods, der blev håndteret i vores havne i august 2020, er procent i forhold til samme måned året før. Det steg med 1,9 og nåede 40 millioner 883 tusind 750 tons ”.

239 millioner 387 tusind 441 ton udenrigshandel fragtet ad søvejen

Ministeriet rapporterede derimod, at containertransporter til udenrigshandel steg med 5 procent i august sammenlignet med samme måned året før og nåede 775 TEU. Det blev anført, at de eksportorienterede containerforsendelser, der blev udført i havnene i august, steg med 519 procent sammenlignet med samme måned året før og beløb sig til 5 TEU, følgende udtryk blev brugt:

”Containerudledninger til importformål steg med 6,5 procent i forhold til samme måned året før og beløb sig til 369 TEU. Den samlede mængde containere, der blev håndteret i søtransport til udenrigshandel, i perioden januar-august i 775 var 2020 millioner 2,4 tusind 5 TEU med et fald på 830 procent sammenlignet med samme periode året før. "

Ifølge ministeriet for transport og infrastruktur faldt mængden af ​​lastning til eksport i havne i august 2020 med 2,5 procent sammenlignet med samme måned året før, 10 millioner 727 tusind 545 tons, og mængden af ​​losning til importformål var 4,9 procent sammenlignet med samme måned året før, Det rapporterede, at det steg med 18 til 766 millioner 397 tusind XNUMX tons.

I erklæringen blev det bemærket, at den samlede mængde gods, der blev håndteret inden for søtransport til udenrigshandel, i perioden januar-august i 2020 var 3,7 millioner 239 tusind 387 tons, med en stigning på 441 procent sammenlignet med samme periode året før.

Transithåndtering steget 28 procent

Det blev anført, at mængden af ​​transitcontainere, der blev håndteret i havne i august 2020, steg med 28 procent sammenlignet med samme måned året før og var 190 tusind 168 TEU, mens mængden af ​​gods steg med 4,2 procent til 6 millioner 391 tusind 765 tons. I erklæringen blev det anført, at den mest containerhåndtering blev udført i det administrative område i Ambarli havnemyndighed, og 257 tusind 587 TEU-containere blev håndteret hos den nævnte havnemyndighed i august. På basis af fragt blev det rapporteret, at den mest håndtering blev udført i det administrative område i Kocaeli Port Authority, og i alt 6 millioner 143 tusind 163 tons gods blev håndteret.

Mest containereksport til Spanien

I ministeriets erklæring blev det bemærket, at den højeste eksportcontainerbelastning foretaget af havveje i havne i august 2020 var 42 TEU, og den højeste eksportfragtmængde blev realiseret til Spanien med 816 tons. Det blev delt, at Grækenland og Belgien fulgte henholdsvis Spanien.

I erklæringen blev det anført, at containeren, der blev aflæst til importformål, var sammensat af containere, der kom fra Grækenland med 71 tusind 22 TEU. “96,9 TEU af disse laster, 68 procent af dem, blev transporteret af udenlandske flagede skibe. Containerforsendelser fra Egypten med henholdsvis 816 tusind 51 TEU og fra Israel med henholdsvis 187 tusind 44 TEU fulgte Grækenland. I den skriftlige erklæring blev det også bemærket, at den højeste lasthåndtering i udenrigshandel ad søvejen i august 285 blev realiseret i forsendelser med Rusland med 2020 millioner 4 tusind 851 tons. Ministeriet understregede også, at 950 procent af containerne, der transporteres i udenrigshandel, udføres af tyrkisk flagede skibe.

Mest håndtering var i hårdt kul

Ministeriet for transport og infrastruktur, med 2 millioner 214 tusind 46 tons, erklærede, at den største mængde gods, der håndteres i havne i udenrigshandel, er stenkul. Skrotjern med henholdsvis 2 millioner 141 tusind 43 ton og råolie med 1 million 891 tusind 309 ton fulgte.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar