Massey Fergusons næste generation af MF 8S-serien lanceres i oktober

Massey Ferguson Next Generation MF 8S-serien lanceres i oktober
Massey Ferguson Next Generation MF 8S-serien lanceres i oktober

Massey Ferguson lancerer sin "MF 8S Series" i oktober, som inkluderer alle de funktioner, der er nødvendige i dagens landbrug, hvor teknologikompatibel produktivitet skiller sig ud. Over hele verden og i Tyrkiet vil den være tilgængelig samtidigt til 8S MF-serie traktorer, der blev introduceret allerede forudbestilt fra forskellige byer.


Et af de mest slående træk i den nye serie er, at det øger effektiviteten betydeligt, samtidig med at omkostningerne reduceres.

De nye “MF 8S Series” traktorer, der blev lanceret af AGCOs verdensomspændende mærke Massey Ferguson, efter en lang udviklingsproces, giver komfort og effektivitet til smart og bæredygtigt landbrug.

Lanceringen af ​​de første verdensomspændende virtuelle miljøer i en serie for nylig gennemførte en ny generation af traktorer placeret over hele verden og i Tyrkiet i oktober vil blive præsenteret for forbrugeren på samme tid. Forudbestillinger for produkter begyndte at blive indsamlet.

MF 8S-serien er designet til at imødekomme moderne og bæredygtigt landbrugs behov og giver en forbedret brugeroplevelse med produkter, der tilbyder fordelene ved smart landbrugsteknologi til landmænd med satellit-internetforbindelse.

AGCO Turkey General Manager Mete Hasan:

"Vi åbner en ny æra for Massey Ferguson-mærket og landbrugssektoren"

AGCO Turkey General Manager Mete Hasan, AGCO's F & U årligt brugt omkring 400 millioner dollars, og at den nyeste teknologi i effektiv til at fodre den voksende verdensbefolkning, det vigtigste mål, lukrativt, at støtte produktionen af ​​landmændene understregede, at lave teknologiske undersøgelser. at øge landbrugets betydning med den seneste udvikling vil øge overførslen af ​​AGCO Turkey General Manager Mete Hasan, "Derfor er produktet af en lang udviklingsproces fra at trække begejstrede 8S MF-serier på markedet. De avancerede systemer og udstyr i serien skiller sig ud med deres enkle og pålidelige brug og tilbydes med fuldt forbundne tjenester med et omfattende udvalg af satellit- og internetinfrastruktur, hvilket øger produktiviteten betydeligt og reducerer omkostningerne for landbrugsproducenten. "Med MF 8S-serien introducerer vi ikke kun en traktor til landbrugsmarkedet, vi åbner en ny æra for vores brand og landbrugssektoren."

Perfekt efter 7 års test

Designet af landmænd, der også ved, hvad de har brug for til landmænd, er MF 8S-serien blevet perfektioneret over hele verden efter 7 års test og omfattende kundeanmeldelser. En af de største fordele ved MF 8S-serien, et vigtigt skridt fremad inden for landbrugsmaskiner, med sine skræddersyede funktioner til smart og bæredygtigt landbrug, er, at det giver landmænd kun mulighed for at vælge de funktioner, de har brug for i traktoren og kun betale for dem.

Serien inkluderer 4 helt nye traktormodeller, der skiller sig ud med deres unikke "Protect-U" førerhus / motoropsætning og et radikalt "neo-retro" design. Bygget på en 3,05 meter akselafstand, tilbyder MF 8S-serien maksimal effekt mellem 205 og 265 hk, og alle modeller genererer yderligere 20 hk med “Engine Power Management (EPM)”.

Massey Ferguson har også introduceret en ny og klar modelnummerering i den nye serie. Følgelig, når "MF 8S.265" -modellen tages i betragtning, "8"; Mens det står for serie, står "S" for det øvre segmentspecifikationsniveau, og de sidste tre cifre henviser til den maksimale effektværdi.

Cloudbaserede løsninger

I MF 8S-serien kan økonomi, udvidet garanti og udskiftningsmaskiner også inkluderes i det købte produkt. Derudover kan brugere med MF Connect Telemetry og de nye (afhængigt af land) MyMF Customer Portal-tjenester administrere deres flåder med MF-skybaserede løsninger.

Forudbestillinger fra forskellige provinser fra Konya til Mardin

MF 8S-seriens produkter er allerede begyndt at modtage anmodninger fra mange provinser. Ti forudbestillinger blev placeret fra Ankara, Izmir, Konya, Adana, Mardin og Sivas til 245 Dyna-CT, Dyna-7, 205 Dyna-CT, 225 Dyna-CT, 265 Dyna-CT modeller fra de første dage til nye serie traktorer.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar