Hvor mange km vil rækkevidden for den indenlandske bil TOGG?

Hvor mange km vil rækkevidden af ​​indenlandske biler TOGG?
Hvor mange km vil rækkevidden af ​​indenlandske biler TOGG?

Tyrkiets Automobile Enterprise Group delte detaljerne i den teknologi, der skal bruges i indenlandske bilbatterier.


TOGG annoncerede i sidste uge, at de vil arbejde som en forretningspartner for Li-Ion-batteriproducenter, Farasis, for batteriet, som er en af ​​de vigtigste dele i det elektriske køretøjs produktsortiment, det udvikler. Detaljer om, hvordan man bruger et batteri, efter at aftalen blev indgået, en video blev udarbejdet på Twitter og præsenteret for offentligheden.


"I vores lithium-ion-batteri anvendes NMC (nikkel-mangan-koboltoxid-katode, som optimerer energi- og effekttætheden. NMC 811-kemi udviklet af Farasis er rig på nikkel-forhold."

”Vores biler har en rækkevidde på 300+ og 500+ km og kan oplades op til 30 procent på under 80 minutter. Takket være den modulære struktur kan den bruges i mange applikationer i forskellige sektorer, især energilagring. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer