Præsident Turan deltog i det tyrkiske jernbanetopmøde

Præsident Turan deltog i det tyrkiske jernbanetopmøde
Præsident Turan deltog i det tyrkiske jernbanetopmøde

I tråd med visionen fra ministeriet for transport og infrastruktur startede det tyrkiske jernbanetopmøde, der tager 4 dage at bidrage til den gensidige udveksling af information og udviklingen af ​​forbindelsesnetværk, med åbningssessionen, hvor transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu og Fatih-borgmester M. Ergün Turan deltog.


Det tyrkiske jernbanetopmøde, der finder sted på Sirkeci Station den 21. - 24. oktober med tusinder af lokale og udenlandske deltagere, startede med dagens åbningssession. I sin tale ved åbningen af ​​topmødet sagde præsident Turan: ”Sirkeci Station, der samler syntesen af ​​øst og vest, tilføjer en unik værdi til silhuetten af ​​Istanbul og Fatih. Ikke kun kommercielle og økonomiske, men også sociale og kulturelle effekter opleves overalt, hvor jernbanen passerer. Vi, som lokale regeringer, fortsætter med at gøre vores del i projekter, der vil bringe en anden åndedrag til jernbanetransport ”.

I sin tale i programmet, der startede jernbanereformen i Tyrkiet, og minister Karaismailoğlu sagde, at de også ville kræve en fysisk vækst af denne proces, har Sirkeci om vigtigheden for Station i Istanbul, Tyrkiet brugt følgende sætning: "Sirkeci Station i håb gør meget godt arbejde, dette er livet, Vi vil bringe det til Istanbuliterne og Fatih-beboerne. Der var et vigtigt krav for os at afholde dette jernbanetopmøde i dag i Sirkeci Station. Det er nødvendigt at huske de tjenester, der leveres af Sirkeci Station til Istanbul. Derfor vil dette sted blive åbnet for brug af vores borgere i overensstemmelse med dets historie og kultur. Fra i dag arrangerer vi et meget flot program, der fortæller om vores jernbanevision i 4 dage.

Efter talen blev højhastighedstoget hilst velkommen, mens det sorte tog blev sendt ud for at vise jernbanens historiske udvikling.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer