TÜLOMSAŞs svar fra Çakırözer til minister Karaismailoğlu

Tulomsas svar på karaismailogl, der ser på omsætningen
Tulomsas svar på karaismailogl, der ser på omsætningen

Utku Çakırözer, stedfortræder for CHP Eskişehir, bragte dagsordenen TÜLOMSAŞ, der var tilknyttet virksomheden, der blev oprettet under navnet TÜRASAŞ i Ankara med præsidentens dekret, i 2021-budgetforhandlingerne fra ministeriet for transport og infrastruktur i den tyrkiske store nationalforsamling.


Utku Çakırözer fra CHP sagde, at TÜLOMSAŞ, som var tilknyttet TÜRASAŞ med dekretet, der blev offentliggjort i marts, mistede sin gamle karakter og sagde: ”Du har pacificeret TÜLOMSAŞ, den producerende institution i årevis, fordi vi finder pladser til bureaukrater, der forlod Istanbul Metropolitan Kommune. TÜLOMSAŞ, der fandt sted i de første 500 i Istanbul Chamber of Industry i de sidste fem år, omsatte 400 millioner lira sidste år og opnåede et overskud på 10 millioner lira, er kommet til det punkt, hvor han erklærer tab i år. Medarbejdere har ingen moral, ingen nye job, ingen projekter. Du er færdig med den enorme fabrik. ”En sådan virksomhed, der er ingen sådan planlægning,” sagde han.

Çakırözer tog også op pligtændringerne ved TCDD og sagde: ”Vi ser sådanne ting, at præsidenter, vicepræsidenter, regionale direktører, stationsledere, stedfortrædere og fortællere bliver forvist. Er regeringen ændret? Hvad er disse personelflygtninger ”spurgte han. Çakırözer bad minister Karaismailoğlu om at straffe dem, der var ansvarlige for togulykker på jernbanen.

"Institution med fortjeneste er ankommet til forklaringsstedet for tab"

Utku Çakırözer, stedfortræder for CHP Eskişehir, bragte den nyeste status for TÜLOMSAŞ, som var tilknyttet virksomheden etableret i Ankara under navnet TÜRASAŞ, på dagsordenen for minister Adil Karaismailoğlu med præsidentdekretet, der blev offentliggjort i marts i ministeriet for transport og infrastruktur budgetforhandlinger i TBMM Plan og Budget. Çakırözer sagde, at TÜLOMSAŞ's natur blev ødelagt, efter at TÜLOMSAŞs generaldirektorat var forbundet med virksomheden etableret i Ankara og formidlede processen.

Sagde, at TÜLOMSAŞ er sat i en passiv tilstand, sagde Çakırözer, ”Jernbanesystemer og luftfartssystemer er vigtige med hensyn til eksportmål. i jernbanesystemer er vigtige mål, som vi sætter for Tyrkiet. I stedet for at beskytte vores vigtige industrielle institutioner gør vi dem dog passive. TÜLOMSAŞ i Eskişehir, TÜVASAŞ i Adapazarı, TÜDEMSAŞ i Sivas blev slået sammen og fik navnet 'TÜRASAŞ'. Et nyt firma blev etableret, en bureaukrat, der forlod Istanbul Metropolitan Kommune, kom til hovedet, et personale blev oprettet. Men vi så desværre, at kvaliteten af ​​disse institutioner blev ødelagt efter denne fusion. Lad mig give dig et eksempel fra TÜLOMSAŞ. I de sidste fem år i de første 500 og første tusinde af Istanbul Chamber of Industry; TÜLOMSAŞ, der opnåede 400 millioner lireomsætning og 10 millioner lira sidste år, kom til at erklære tab i år. Vi mødes med arbejderne der arbejder i Eskişehir. Ingen af ​​dem er tilfredse, de har ingen moral. Fordi der ikke er nye job, ingen projekter. "TULOMSAS, som har indgået en aftale med General Electric om at producere 50 lokomotiver og eksporteret 11 af dem, har desværre ikke den gamle situation længere."

"100 millioner tab for Eskişehir"

Çakırözer mindede om, at TÜLOMSAŞ sammen med sine underleverandører leverede et forretningspotentiale på 100 millioner lira årligt til underindustrien i Eskişehir, og erklærede, at passiveringen af ​​TÜLOMSAŞ beskadigede Eskişehir-industrien. Çakırözer sagde, ”Passivering af TÜLOMSAŞ skader både Eskişehir og landets økonomi. Ordrer gives fra Ankara. Hvis muligheden kommer til Eskişehir, vil han være i stand til at drage fordel af disse muligheder. Sådan en virksomhed, ingen sådan planlægning. "Der er et problem i disse planer."

Virksomheden har ikke engang et websted!

I en erklæring om, at selv et websted for virksomheden, der blev oprettet under navnet TÜRASAŞ, ikke kunne aktiveres, sagde Çakırözer, ”Selv hjemmesiden for TÜRASAŞ, det nye firma, du oprettede, kunne ikke aktiveres. Så nogen fra udlandet sagde: 'Ja, er der sådan en person? Hvad skete der med dette firma? ' Der er intet sted, hvor de kan forske. Dette sker ikke. Når vi siger eksportmål, er det uacceptabelt at have dem, ”sagde han.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer