Bosch termoteknologi bryder rekord i den daglige produktion af kombikedler

bosch termotekniske sætter rekord i den daglige produktion af kombikedler
bosch termotekniske sætter rekord i den daglige produktion af kombikedler

Bosch Thermotechnic Manisa Factory slog en ny rekord med 97 kombikedler pr. Dag produceret på 4.170-året for republikkens dag.


Bosch Thermotechnik, en af ​​de førende virksomheder inden for varme, køling og ventilation, slog den daglige produktionsrekord den 29. oktober Republikkens dag.

Bosch Thermotechnic Manisa Factory slog en ny rekord med 97 kombikedler pr. Dag produceret på 4.170-året for republikkens dag. Bosch Thermotechnik, som styrker titlen 'Produktionsbase' og er 'Eksportleder' inden for klimaanlægget, har arbejdet i sin fabrik i Manisa i 28 år. Mere end 9 millioner enheder er blevet produceret siden fabrikken blev etableret.

Bosch Thermotechnik, der prioriterer overlegen kvalitet, bringer hver del af sine kombikedler produceret på sin Manisa-fabrik til brugeren efter 15 års udholdenhedstest og feltprøver under reelle miljøforhold. Holdbare varmevekslere produceret med overlegen teknologi sikrer, at kombikedlerne er langvarige og meget effektive.

Manisa fabrikken er en vigtig base for produktion og eksport for Tyrkiet

Med over 1.000 ansatte med en stærk produktionskapacitet på Bosch Thermotechnology Turkey producerer det mere end 700.000 kedler om året. 70% af produktionen i Europa, Kaukasus, Mellemøsten, Golfregionen, Latinamerika og i alt 41 lande eksporterer virksomheder i Fjernøsten, dette salg i deres industri realiserede eksport nummer 1 og er Tyrkiets største 40 eksportører. Bosch Thermotechnology Turkey, vores produktportefølje på gulvet, hvor positionen af ​​den merværdi, der skabes inden for eksportfeltet til yderligere styrkelse af landets økonomi hvert år og med succes vandt exceller i højteknologiske produkter til verdensmarkedet.

Ud over sin eksportsucces er Manisa Factory, som er en vigtig produktions- og F & U-base i Bosch Group, blandt de faciliteter, der producerer de mest kombikedler i verden.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer