Kartepe Peak Road er klar til vinter

kartepe-topvejen er kort
kartepe-topvejen er kort

I Kocaeli, der har naturlige skønheder, der opleves separat i 4 sæsoner, er vedligeholdelse af vinteren afsluttet på hovedvejen, hvor transport til Kartepe-topmødet, som er et af de første steder, der kommer til at tænke på, når det kommer til vinterturisme, er afsluttet. Kartepe-topvejen blev revideret af Traffic Management Branch Directorate teams i Kocaeli Metropolitan Municipality Transportation Department.

RUTEPLADER


Da Kartepe-topvejen har hyppige bøjninger, er retningsskilte meget vigtige for bilisterne. Traffic Management Branch Directorate-teamene i Kocaeli Metropolitan Kommunes transportafdeling gennemgik alle skiltene i de relevante dele af vejen. De, der har behov for pleje, blev taget hånd om en efter en. De ubrugelige plader blev udskiftet af holdene. Chaufførernes job blev gjort lettere med skiltene arrangeret, så de let kunne ses dag og nat langs vejen.

KONTROL AF SIGNALISERINGER

Når vi nærmer os Kartepe-topmødet, er der tåget vejr, især om vinteren. Da synligheden bliver vanskelig at køre i tågetider, er retningsskiltenes rolle led-belyste signaler. Traffic Management Branch Management teams kontrollerede alle signaler på topvejen. Holdene, der kontrollerede dem en efter en, opretholdt signaliseringerne og erstattede de defekte med nye.

VEJLEDNING FORNYET

Med ankomsten af ​​vintersæsonen mangler ikke snefald, især i Kartepe. Trafiklinjernes betydning på vejen øges endnu mere, når snefald bliver hvide overalt. Af denne grund blev de specielt producerede lysende gule linjer på hele vejen fornyet.

BILSKINDER REPARERET

Rækværkene, som blev ubrugelige på grund af ulykkerne på topvejen, blev også fornyet af holdene. Trafiksikkerheden er øget med fornyede gelænder. Traffic Management Branch Directorate of Kocaeli Metropolitan Municipality Transportation Department sagde, at chaufførerne skulle overholde alle trafikregler for både sig selv og andre borgere på vejen til topmødet, hvor de udfører al trafikvedligeholdelse.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer