Ankara Büyükşehir producerede sin egen guide line maskine

ankara buyuksehir producerede sin egen styrelinjemaskine
ankara buyuksehir producerede sin egen styrelinjemaskine

Ankara Metropolitan Municipality fortsætter med at bidrage til udviklingen af ​​indenlandsk produktion med det maskineri og udstyr, den har designet med sine egne midler. Guidelinjemaskinen er udviklet af de ansatte ved Institut for Videnskab og forvandler flade gulve til håndgribelige overflader på kort tid for synshandicappede borgere til at gå komfortabelt. På denne måde sparer Metropolitan Municipality også penge ved at producere sin egen maskine.


Metropolitan Kommune, der støtter projekter, der vil bidrage til udviklingen af ​​indenlandsk produktion i hovedstaden, har for nylig underskrevet eksemplariske værker, der vil bidrage til indenlandsk produktion.

Metropolitan Municipality Department of Science Affairs, der designede en styrelinjemaskine, der letter handicappede borgeres liv, realiserede en første i verden og producerede sin egen maskine.

HJEMMEBIDRAG TIL ØKONOMIEN

Metropolitan Kommune tilføjede en ny til de projekter, hvor der blev opnået en betydelig besparelse, bidrog til dets budget ved at udvikle en styrelinjemaskine til synshandicappede, så de lettere kunne gå i offentlige rum.

Guidelinjemaskinen, som blev produceret af teamet fra Department of Technical Affairs Pavement Construction and Maintenance and Repair Branch Directorate in the OSTİM Organised Industrial Zone i samarbejde med en privat virksomhed og ved hjælp af lokale faciliteter, begyndte at blive brugt på gaderne i Başkent.

VOLUME SMÅ FUNKTION STOR MASKIN

Maskinen er udviklet til at gøre det lettere for synshandicappede borgere og hjælpe dem med at gå mere behageligt i offentlige rum og gør flade gulve præget og følt på meget kort tid.

Maskinen, som kan bruges på alle slags grunde som beton, asfalt, granit og andesit, giver 5 til 20 gange billigere produktion sammenlignet med konventionelle metoder. Brugt af 2 ansatte omdanner maskinen en 1,5 meter lang vej til en håndgribelig vejbane på 100 timer.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer