Adform tilføjer skalerbar digital lydbeholdning til annonceplatformen med AdsWizz-samarbejde

tilføjede skalerbar digital lydinventar til adform-reklameplatformen i samarbejde med Adswizz.
tilføjede skalerbar digital lydinventar til adform-reklameplatformen i samarbejde med Adswizz.

Mens betydningen af ​​digital lyd i reklamer og marketing stiger, takket være samarbejdet mellem Adform og AdsWizz, vil annoncører, der bruger Adform DSP-platformen, nu få adgang til digitale lydopgørelser i verdensklasse.


Integreret programmatisk reklameplatform Adform meddelte, at de begyndte at integrere direkte med AdsWizz, der tilbyder digitale lydannonceringsløsninger. Takket være samarbejdet vil annoncører let kunne køre programmatiske digitale lydkampagner på Adform DSP-platformen.

Digital lyd er blevet en af ​​de hurtigst voksende kanaler i reklamebranchen. Digital lyd, som er en af ​​de kanaler, der mest effektivt formede forbrugerideer i løbet af COVID-19-perioden, lyttes til af 29 millioner mennesker i Storbritannien i 12,8 timer hver uge.

Integrationen af ​​Adform og AdsWizz giver mærker og bureauer, der bruger Adform-platformen chancen for at få adgang til digitale lydbeholdninger produceret af verdenskendte udgivere og AdWave-platformen, AdsWizz's globale digitale lydbutik. Adform-brugere kan nu oprette forbindelse til beholdningskilder, der er tilgængelige på AdsWizz-platformen og målrette specifikke målgrupper med indhold produceret af digitale lydudgivere.

AdsWizz-brugere, der møder Adform IAP-platformen, vil være i stand til at nå 200 millioner individuelle brugere fra hele verden, modtage mere end 20 milliarder månedlige interaktioner og have mere end et berøringspunkt i hver kampagne.

Annoncører, der bruger Adform DSP-platformen, kan også bruge de sikre og højkvalitets podcast- og indholdsstrømopgørelser fra udgivere som RMS, Bauer Media Audio og Mediamond til mærker.

vil være i stand til at nå. I denne periode med stigende digital lydforbrug gør dette samarbejde digitale lydbeholdninger mere tilgængelige for annoncører og giver digitale lydudgivere chancen for at omdanne deres indhold af høj kvalitet til fortjeneste.

Adform CEO Philip Jensen kommenterede samarbejdet: ”Vi er glade for at tilbyde adgang til verdens største globale digitale lydmarked via Adform IAP. Som udbyder af reklameteknologi, der reagerer hurtigt på kundernes behov, tilbyder vi annoncører, hvad de har brug for for at få mest muligt ud af digitale lydplatforme i samarbejde med AdsWizz. "Vi vil forbedre vores samarbejde med AdsWizz, når denne spændende kanal vokser."

”Denne integration er en fantastisk mulighed for AdsWizz at få adgang til flere globale krav til digital lydopgørelse,” sagde Alexis van de Wyer, administrerende direktør for AdsWizz. Integration med Adform IAP-platformen vil forbinde vores udgivere med flere mærker, der er interesserede i digitale lydannoncer ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer