1. maj Afgørelse fra Istanbul Governorship: Metrostationer i Taksim i morgen lukkes

Ved beslutningen fra guvernørskabet i Istanbul i maj vil metrostationer, der går til Taksim i morgen, blive lukket.
Ved beslutningen fra guvernørskabet i Istanbul i maj vil metrostationer, der går til Taksim i morgen, blive lukket.

1. maj Afgørelse fra Istanbul Governorship: Metrostationer i Taksim i morgen lukkesMetro Istanbul meddelte, at Taksim-, Osmanbey- og Şişhane-stationerne vil blive lukket den 1. maj i tråd med den beslutning, der blev truffet af Istanbul-guvernøren.

I indlægget på Metro Istanbul Twitter-kontoen, “I tråd med den beslutning, der er truffet af guvernørskapet i Istanbul, vil M1 Yenikapı-Hacıosman metrolinje Taksim, Osmanbey og Şişhane stationer være lukket for drift lørdag den 2. maj. Togene stopper ikke ved disse stationer og omgår stationen. " Det blev sagt.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar