Generaldirektoratet for matrikel og matrikel til rekruttering af 19 kontraheret personale

generaldirektoratet for matrikel og matrikel modtager kontraheret personale
generaldirektoratet for matrikel og matrikel modtager kontraheret personale
Tilmeld  


18 Kontraheret tekniker og 1 kontraheret kontorpersonale for at blive ansat i tinglysningsdirektoraterne i provinsen Istanbul, som er tilknyttet Generaldirektoratet for matrikel og matrikel, for at blive ansat inden for anvendelsesområdet for artikel B, litra B) 657 i lov om embedsmænd nr. 4. I henhold til litra b) i første afsnit i bilag 2-artiklen vil rekrutteret personale blive rekrutteret baseret på KPSS (B) -scoringsranglisten.

For detaljer om annonce KLIK HER

STILLINGER OG KVALIFIKATIONER I KANDIDATER

1) For at opfylde betingelserne i stk. 657, 48, 1, 4 og 5 i afsnit A i artikel 6, stk. 7, i lov nr. XNUMX.

2) Artikel 657/B i lov om embedsmænd nr. 4; ”Dem, der er ansat på denne måde, kan ikke ansættes i institutionernes kontraherede personalestillinger, medmindre der er gået et år fra datoen for ophør, hvis deres kontrakter opsiges af deres institutioner på grund af at handle i strid med tjenestens principper kontrakt, eller hvis de ensidigt opsiger kontrakten, undtagen de undtagelser, der er bestemt af præsidentdekretet, i løbet af kontraktperioden. ” at overholde bestemmelsen.

3) At have en score på 2020 (halvfjerds) og derover fra KPSS-P93 (B) -type i 70.

4) At tage eksamen fra de afdelinger, der er angivet i nedenstående tabel.

ANVENDELSESMETODE OG VARIGHED

1) Ansøgninger, fra 25.10.2021 til 01.11.2021 kl. 17:00, via e-government Generaldirektoratet for Matrikel og Matrikel-Career Gate Offentlig rekruttering og Career Gate https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr vil blive gennemført

2) Oplysninger om kandidaternes KPSS-score, uddannelse, afdeling de er uddannet fra, værnepligt, straffeattest og identitetsoplysninger vil blive indhentet gennem de relevante institutioners webtjenester via e-forvaltning under ansøgningen, så der vil ikke blive anmodet om dokumenter. fra kandidaterne på nuværende tidspunkt. Hvis der er fejl i de nævnte oplysninger om kandidaterne, skal de have de nødvendige opdateringer/rettelser foretaget af de relevante institutioner, inden de søger. ret til at blive udnævnt kazanDe dokumenter, der skal indsendes af kandidaterne, vil blive offentliggjort separat.

3) Kandidater skal søge stillinger, der er egnede til det associerede uddannelse, de er uddannet fra. Ansøgninger fra forskellige instituttkandidater vil blive anset for ugyldige.

4) Kandidater vil kun kunne ansøge om én titel (stilling).

5) Kandidater vil kunne følge ansøgningsvurderingsresultaterne, placeringsprocessen og resultatoplysningerne på Career Gate -rekrutteringsplatformen. Derudover vil der ikke blive foretaget en skriftlig meddelelse. Kandidaterne skal følge meddelelserne, der er offentliggjort på webstedet for Generaldirektoratet for Matrikel og Matrikel (www.tkgm.gov.tr) vedrørende processen og de trin, der er nået.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar