Hyundais mærkeværdi steg

Hyundais mærkeværdi passeret i Tirmanisa
Hyundais mærkeværdi passeret i Tirmanisa
Tilmeld  


Hyundai Motor Company øgede sin mærkeværdi med 2021 procent i 6, hvilket bringer det til i alt 15.1 milliarder dollars. Samtidig har Hyundai, som er blandt de 30 bedste mærker i verden, således styrket sine muligheder i bilverdenen på en måde, som kunderne værdsætter og bekymrer sig om. Hyundai har modtaget priser og anerkendelser fra verdensomspændende uafhængige organisationer og fortsætter med at tage seriøse skridt mod fremtiden med sine hurtige løsninger inden for mobilitet, mens de udvikler sig med hensyn til brandværdi i syv år.

Mærkets produktion af miljøvenlige elektriske modeller og smarte mobilitetsapplikationer bidrog væsentligt til denne markante stigning, som for nylig blev annonceret af Interbrand. Samtidig har udviklingen inden for kulstofneutralitet og brintbrændselscellekøretøjer i 2045 været med til at løfte mærket.

Mens Hyundai Motor Company lancerer et byggeprojekt for smart by for at fremvise fremtidens smarte mobilitetsenheder og tjenester, adresserer Hyundai Motor Company også urbaniseringsspørgsmål såsom dette menneskecentrerede, naturvenlige boligområde, trafik med tunge køretøjer i byen og miljøforurening . Dette koncept, kaldet Urban Air Mobility (UAM), sigter mod at bruge robot- og autonome elektriske køretøjer i vid udstrækning i fremtiden. Derudover indsamler Hyundai, som forudser den daglige brug af lufttaxaer frem til 2030, belønningerne takket være disse planer og strategier, samtidig med at den altid anses for i toppen af ​​myndighederne.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar