Hanri Benazusi donerede sin Atatürk-fotografisamling til befolkningen i Izmir

Hanri Benazusi donerede sin Atatürk-fotografisamling til befolkningen i Izmir
Hanri Benazusi donerede sin Atatürk-fotografisamling til befolkningen i Izmir
Tilmeld  


Forfatteren og forretningsmanden Hanri Benazus donerede sin samling af tusindvis af fotografier af Gazi Mustafa Kemal Atatürk til Izmir Metropolitan Municipality. Denne værdifulde samling er doneret til Izmir Metropolitan Municipality. kazanPræsident Soyer sagde, at han er meget glad for at modtage prisen, og sagde: "Det er den smukkeste pris, jeg har modtaget i mit liv. Vi vil bære den tillid, du gav os, på vores hoveder."

Forfatter og forretningsmand Hanri Benazus, kendt for sine bøger om Mustafa Kemal Atatürk og hans samling af tusindvis af fotografier af Atatürk, donerede sin samling på 20 tusinde fotografier af Atatürk til Izmir Metropolitan Municipality. En protokol blev underskrevet af formandskabet for Izmir Metropolitan Municipalitys borgmester Tunç Soyer om overførsel af fotografierne, der skal bruges i Izmir Metropolitan Municipalitys udstillinger og begivenheder, til kommunen. I en tale ved ceremonien sagde Izmir Metropolitan Municipalitys borgmester Tunç Soyer: "Du har fået os til at føle os meget stolte. Jeg er glad for at du er der, jeg er glad for at du har viet hele dit liv til sådan et arbejde. Vi vil vurdere vores fars billeder på den bedst mulige måde. Vi vil bære den tillid, du gav os, på vores hoveder. Den bedste pris, jeg nogensinde har modtaget i mit liv. Jeg har ubeskrivelige følelser,” sagde han.

"Jeg skylder denne by"

Hanri Benazus udtalte også, at han er født og opvokset i Izmir og tilbragte sit liv i denne by, og tilføjede: "Jeg skylder dig en taknemmelighed. Du tager denne enorme byrde fra mig. Jeg er 600 år gammel fra Izmir. Jeg voksede op her, jeg skylder denne by. Hvis jeg kan betale denne gæld, gudskelov. Det er ikke mit, det er Izmirs værdi. Nu vil jeg sove roligt, sagde han.

Bruges til udstillinger og arrangementer

Inden for protokollens rammer vil det blive sikret, at samlingen vurderes, bevares, udstilles på bedste vis og bringes sammen med befolkningen i Izmir i det museum, der skal etableres. Derya Yelkenkaya, en forsker, forfatter og maler, som er vidende om klassificering, bestilling og information af fotografierne i samlingen, vil være ansvarlig for ledelsen af ​​museet, der skal etableres. Fotografierne i samlingen kan bruges i udstillinger og arrangementer, der arrangeres af Izmir Metropolitan Municipality.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar