Nyt arrangement for offentlig transport i Gebze

Nyt arrangement for offentlig transport i Gebze
Nyt arrangement for offentlig transport i Gebze
Tilmeld  


Kocaeli Metropolitan Municipality Department of Transportation foretager ændringer i linjeruter, så borgerne lettere kan drage fordel af transportmuligheder. Mens ruteændringerne og sammenlægningerne blev foretaget på 2 forskellige strækninger, blev der i den sammenhæng sat 1 ny strækning i betjening af borgerne.

ny ordning for offentlig transport i gebze

LINJER 406 OG 417 FORBUNDET

Department of Transportation, 406 İnönü-Sırasöğütler linje og 417 Gebze Marmaray Station-Huzurkent linje kombineret. Den nye linje, som vil starte service med 406 linjekoden, vil betjene mellem Huzurkent og Sırasöğütler. Linje 406 vil være i stand til at bruge İbrahimağa Street i både ud- og returretninger.

ny ordning for offentlig transport i gebze

OPDATERING LINJE 418

Da linje 406 og 417 vil blive kombineret og bruge İbrahimağa Street i både ud- og returretninger, er returretningen for linje 418 også blevet opdateret. Linje 418 blev omarrangeret til at betjene fra Issikgol Street. De nye regler træder i kraft torsdag den 02. december 2021.

ny ordning for offentlig transport i gebze

STATION 431–KİRAZPINAR UDSTILLINGER STARTER

Kocaeli Metropolitan Municipality begynder at operere på linje 02 fra den 431. december. Fra torsdag begynder en hurtig offentlig transportlinje at betjene mellem Gebze Marmaray Station og Kirazpınar Mahallesi. Linje 431 vil gå ind i Emlak Konutları 1., 2. og 3. etape og TOKİ-boliger i Kirazpınar Mahallesi, hvilket gør det muligt for borgere at nå Gebze-distriktets centrum hurtigere.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar