Stor støtte til jernbanekøretøjer til indenlandsk produktion

Stor støtte til jernbanekøretøjer til indenlandsk produktion
Stor støtte til jernbanekøretøjer til indenlandsk produktion

Forordningen om registrering og registrering af jernbanekøretøjer, udarbejdet af Transport-, Søfarts- og Kommunikationsministeriet, trådte i kraft efter offentliggørelsen i Lovtidende. Gebyr for typegodkendelsesattest vil ikke være påkrævet før udgangen af ​​2027 for jernbanekøretøjer fremstillet i Tyrkiet.

Følgelig blev registreringsafgifterne for accept af et jernbanekøretøj i overensstemmelse med den relevante tekniske og administrative lovgivning og bestemmelse af dets ejerskab for at kunne navigere sikkert i det nationale jernbanenet fastlagt på ny.

I år vil registreringsafgifterne blive anvendt som 3 tusind 500 for togsættet (for hvert køretøj i sættet), 7 tusind 500 for trækkende køretøjer, 1000 lira for bugserede køretøjer, linje, konstruktion, vedligeholdelse, reparation, måling maskiner og styrekøretøjer.

UNDTAGELSE FOR INDLANDSPRODUKTION

Forordningen om ændring af typegodkendelsesforordningen for jernbanekøretøjer er ligeledes trådt i kraft. Med ændringen blev der lavet en regulering i typegodkendelsesprocesserne for jernbanekøretøjer, hvis registrering er påkrævet. Der vil derfor først blive opkrævet gebyr for typegodkendelsesattest ved udgangen af ​​2027 for jernbanekøretøjer, der er produceret i landet.

Gebyret for typegodkendelsesattest, som viser, at jernbanekøretøjets grundlæggende designfunktioner er i overensstemmelse med forordningen, er 424 tusind 250 for togsættet, 282 tusind 834 for trækkende køretøjer, 141 tusind 416 lire for bugserede køretøjer, linje, konstruktion, vedligeholdelse, reparation, målemaskiner og kontrolkøretøjer.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar