Balatcik İZBAN Stationskontrakt underskrevet

Balatcik İZBAN Stationskontrakt underskrevet
Balatcik İZBAN Stationskontrakt underskrevet

Katip Çelebi University station vil blive bygget mellem Egekent- og Ulukent-stationerne i Çiğli-distriktet på İZBAN Suburban Line, som drives i samarbejde med İzmir Metropolitan Municipality og TCDD. Çiğli borgmester Utku Gümrükçü meddelte, at der var underskrevet en kontrakt med det firma, der vandt udbuddet.

Yderligere to stationer føjes til İZBAN, som udgør den vigtige søjle i bybanesystemet i İzmir. Izmir Metropolitan Municipality vil bringe Lale-stationer til Konak-distriktet og Katip Çelebi-stationer til Çiğli-distriktet for at lette borgernes adgang til İZBAN. Katip Çelebi University İZBAN station, som vil være placeret mellem Egekent og Ulukent stationer i Çiğli, vil lette transporten af ​​Ahmet Efendi og Balatçık Mahallesi beboere og universitetsstuderende.

Told: "Det vil tjene 50 tusinde borgere"

Præsident Gumrukcu, som i lang tid har forsøgt at bringe et andet IZBAN-stop til Çiğli, sagde: "En kontrakt er blevet underskrevet med det firma, der vandt udbuddet. Produktionsarbejdet, som starter efter leveringen på stedet, vil være afsluttet om 18 måneder. Vi vil følge processen for at afslutte byggearbejdet så hurtigt som muligt. Borgmester i Izmir Metropolitan Municipality Tunç SoyerJeg vil gerne takke İZBAN-ledelsen og İZBAN. I lang tid havde vi nogle forhandlinger om opførelsen af ​​denne station. Katip Celebi University, der ligger i vores distrikt, tilbyder uddannelsesmuligheder til tusindvis af studerende. Denne station var virkelig nødvendig, for at vores elever ikke skulle have svært ved at pendle til og fra skole. Derudover vil vores borgere med åbningen af ​​Europas største odontologiske fakultet, som nyåbnes, ikke have problemer med transport til hospitalet. Katip Çelebi University stop vil give en stor nem transport for 50 tusinde borgere, der bor i Balatçık og Harmandalı-regionerne.

Günceleme: 25/05/2023 15:18

Lignende annoncer