TÜVASAŞ 'National Train Project' til 43 Engineers

Tuvasas National Train Project for 43 Engineers
Tuvasas National Train Project for 43 Engineers

TÜVASAŞ Generaldirektoratet for National Railway Project Engineers skal Ansat i om Undersøgelse og Udnævnelse forordninger inden for rammerne af lovdekret nr 399 køb vil være underlagt Chartered Engineer status. Ifølge resultaterne af skriftlige og mundtlige eksamener vil blive ansat medarbejdere kvoter og kvalifikationer at gøre, bortset fra at kontrollere opgaven at belirtilmiştir.aday alle meddelelser og meddelelser, www.tuvasas.gov.t er vil blive lavet fra internetadressen, og vil ikke blive sendt en skriftlig meddelelse. Ansøgere, der ikke opfylder ansøgningskravene i alle faser, annulleres. Kandidater, der er berettiget til at blive udnævnt, vil blive udpeget, hvis sikkerhedsundersøgelsen resulterer i et positivt resultat.

ANSØG EKSAM ANVENDELSESVILKÅR
1- 399 lov nr dekret at bære de generelle betingelser i dekret 7 artiklen, 2- deadline eller ækvivalens som fakultet Higher Education bestyrelse godkendte i hjemmet eller institutioner for videregående uddannelse i udlandet Mekanik (kode: 4639), elektroteknik (kode: 4611 ), Industrial Engineering (kode: 4703), metallurgiske og Materials Engineering (kode: 4691), Kemiteknik (kode: 4561), Computer Engineering (kode: 4531) Efter at have uddannet fra sektionen 4- 2018 år om offentlige Personaleudvælgelseskontor eksamen resultater af KPSS P3 klasse typen mindst 70 (halvfjerds) har modtaget point, 5- som af deadline, de sidste 5 år i YDS og e-YDS mindst C-niveau af eksamen at have dokumentation for, at tale engelsk eller Assessment, Valg og placering center (ÖSYM) hvad angår sprogfærdigheder, Jeg har den tilsvarende score af en anden eksamen fundet. 6-Antallet af eksamensgebyret angivet nedenfor, der skal krediteres og dokumenteret kontonummer.

KRAVEDE DOKUMENTER FOR ANSØGNINGEN AF EKSEMPEL
1-In Kandidater, der ønsker at deltage i eksamen, TÜVASAŞ Generaldirektoratet for Personale Institut for formandskabet eller generaldirektoratet Internetadresse (www.tuvasas.gov.t er) de vil give følgende dokumenter til ansøgningsskemaet, tilføjer;
a) original eller bekræftet kopi af eksamensbevis eller eksamen certifikat (original kopi af eksamensbeviset ækvivalens certifikat uddannelse for dem, der har gennemført i udlandet eller bekræftet kopi)
b) Computerudskrift af KPSS resultatdokument,
c) Dokument der viser fremmedsprogsniveauet,
d) CV,
e) 3 pasfoto (taget i de sidste tre måneder).
f) Ansøgningsskema (med foto og underskrift)
g) Kontantkvittering, der viser eksamensgebyret

DATO, STED OG ANSØGNINGSFORM
1- eksamen applikationer vil begynde udstationering eksamen dagen efter offentliggørelsen i Lovtidende og datoen for afslutningen af ​​overarbejde 21.12.2018 (17.00) vil ende.

2- Kandidater, der ønsker at tage optagelsen, forudsat at de opfylder ovennævnte betingelser "Tyrkiet Wagon Industries Inc. Generaldirektoratet for National suverænitet Caddesi No: 131 Adapazari / Sakarya / TYRKIET "fra selskabet eller fra internettet adresse (www.tuvasas.gov.t er) Doldur Ansøgningsblanket skal udfyldes og udfyldes.

3- udgang på det ansøgningsskema underskrevet af kandidaten sammen med andre nødvendige dokumenter for at ansøge om datoen for afslutningen af ​​overarbejde til 21.12.2018 (17.00) skal afleveres op personligt eller via mail til adressen ovenfor.

Eksamen kandidater vil blive optaget til 4-21.12.2018 dato, tid 17: 00 op til Adapazari Fonde Bank Branch TR92 0001 5001 5800 7265 4647 38 110,00 pr IB kontonummer til at deponere eksamen gebyr vil være. Kandidaterne skal angive deres navn, efternavn, tyrkisk identitetsnummer og navn på eksamen i forklaringsafsnittet.

5- Ansøgere, hvis ansøgning ikke er gyldig, og dem, der ikke tager skriftlig eksamen efter evalueringen af ​​ansøgningerne, vil blive refunderet.

6- forsinkelser eller andre årsager, vil varigheden af ​​annoncer med henvisninger til kravene i vores Generaldirektoratet for Postal Levering Applications ikke behandles transport.

7-dokumenter skal indsendes til TÜVASAŞ Generaldirektoratet indtil den angivne frist. Disse dokumenter kan godkendes af Personaldirektoratet for Generaldirektoratet, forudsat at de originale dokumenter indsendes.

Til eksamensmeddelelse klik her

Til kandidatansøgningsskema klik her

Til Forpligtelse klik her

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar