TCDD 356 ansat rekruttering erstatning kandidatplacering meddelelse offentliggjort

tcdd medarbejder annoncerer ny kandidat nominering meddelelse offentliggjort
tcdd medarbejder annoncerer ny kandidat nominering meddelelse offentliggjort

Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD), har den nye officielle meddelelse er offentliggjort på hjemmesiden og blev givet til rekruttering af udskiftning kandidater 356 placering annoncering. Det blev meddelt, at nye erstatningskandidater ville blive placeret i stedet for de kandidater, der forventedes at udføre papirarbejde som en erstatning, men i stedet for dem, der ikke kom.

Her er Republikken Tyrkiet statsbaner Udskiftning Kandidat Placering Fondsbørsmeddelelse ...

"Vores administration med henblik på at afgøre, deltage i den mundtlige eksamen for 356 arbejdere vil blive taget til arbejdspladser, på 25.04.2019 identificeret som en erstatning i lodtrækningen ved tilstedeværelse af Notarius udskiftning i den rækkefølge, der kom til at udlevere de dokumenter, de indkaldt og krævede forhold i de kommende SPARE kandidater i stedet for dem, accept af ansøgningen til transport er blevet inviteret til at levere papirer.

Listen over erstatningskandidater, der skal kaldes i reserveordre, findes i TABEL 1.
For at sikre, at erstatningskandidaterne i 1 ikke har opfyldt betingelserne i ISKUR-erklæringen, kan de også deltage i den mundtlige eksamen. Hipodrom Cad. Nej: 3 Altındağ / ANKARA.

Ansøgere, der ikke har de nødvendige betingelser fra erstatningskandidaterne i TABEL 1, accepteres ikke og accepteres ikke til mundtlig eksamen. Protokoller vil blive udarbejdet og meddelt til İŞKUR.

KRÆVEDE DOKUMENTER
1- En kopi af Vocational High School Diploma, (også associerings kandidatgrad og kandidateksamen kandidater vil bringe en kopi af associeret grad og bachelor-diplom.)
2-TC ID-nummer findes om strafferegistre optagelse (anklagemyndighed eller www.turkiye.gov.t med e-forvaltning adgangskode. Fås fra adressen, straffeattester, hvilket vil bringe rettens afgørelse vedrørende hver registrering.)
3 - Dokumentet, der angiver status for dem i den nuværende uddannelsesstatus,
4 - Kopi af identitetskort,
5- militære status certifikat (Military Branch eller www.turkiye.gov.t med digital forvaltning adgangskode. Du vil blive taget fra. Demobiliseret i dokumentet, der skal importeres, udsættelse, pris eller angives at være fritaget. Ikke-militær alder vil blive rapporteret til at indgive andragender deres status.)
6-prioriteret certifikat (Leaving som fastansat i den offentlige sektor, modtager overlegen præstationsattest ved militærtjeneste mv.)
7-Business Demand Information Form (Udgivet på TCDD hjemmeside.
8-Security Investigation Archive Research Form (Udgivet på TCDDs hjemmeside. 1-stykker vil blive udfyldt computeriseret og komplet.)
også;
Som Railway Road Construction, Vedligeholdelse og Reparation Maskinoperatør;
- 2 arbejdere, der vil blive taget til Alsancak Road Mechanical Workshop Manager,
- 4-medarbejder, der skal henføres til Malatya Road Mechanics Workshop Directorate,
- 1-medarbejder i Afyonkarahisar Yol Mekanisk Workshop Direktorat,
G-klassen (M- og G-klasse for dem, der fornyer G-klassens licens), kørekortet og ministeriet for national uddannelse certificeret Gravator Operator certifikat er påkrævet. Ansøgere vil fotokopiere disse dokumenter.
- Dursunbey 753 C klasse af studerende, der gælder for vejvedligeholdelse tilsynsførende, (C-klasse M for at forny licensen, B1, B, D1, C1, C og F-klasse), kørekort er påkrævet. Ansøgere vil fotokopiere disse dokumenter.
- TEO i 4900864, blev erklæret 4901040 og 4901155 krav nummer, havnen i Izmir Port Direktoratet Crane Operator (RTG og SSG) (Mekaniske Køretøjer operatør) som kandidater, der skal træffes, skal have et af følgende dokumenter.
a) Klasse (D Eski for dem med et gammelt kørekort
"CE" -klasse (lastbil og bugsering) for personer med et nyt kørekort
b) I Forklift eller "Crane Gesi" -konstruktionsudstyr, der drives på G-klassens Old Driving License-certifikat (Work Machine).
c) Ny førerkort ün G inin Class og bagsiden af ​​kørekort 12. et af kodenumrene nedenfor.
1) 105.06 Gaffeltruck,
2) 105.08 Mobile Dock Crane,
3) 105.10 Crane (gummihjul),
4) 105.17 Terminal Traktor,
5) 105.19 Container Field Bridge Crane,
6) 105.20 Container Dock Bridge Crane,
7) 105.22 Filled Container Machine,
7) 105.22 Filled Container Machine,
8) 105.23 tom beholdermaskine,
9) 105.31 mobile fartøjer,
d) hvis de der har MYK certifikat
1) 17UY0268-3 Port RTG Operatørcertifikat,
2) 17UY0269-3 Port SSG Operatørcertifikat,
3) 12UY0061-3 Mobile Crane Operator (MHC, Coast and Ship Crane) skal have mindst et af dokumenterne. Ansøgere vil fotokopiere disse dokumenter.

Ansøgerne til den mundtlige eksamen, der skal udføres for togorganisationen, udpeges af eksamensmedlemmernes medlemmer. faglige viden og færdigheder relaterede spørgsmål vil blive evalueret. På 50-scoren i fagområdet vil hvert spørgsmål om skoleafdelingen de gradueres blive evalueret på 10-scoren. 1-scoren i fagområdet vurderes over den samlede 2-score, herunder 2-spørgsmålet om professionelt udtryk 50-spørgsmål, 100-spørgsmål og tekniske problemer. Kandidats succes score er resultatet af den mundtlige eksamen. Med udgangspunkt i den højeste score bestemmes antallet af arbejdstagere og antallet af arbejdstagere.

I den mundtlige eksamen, der afholdes for de øvrige fagområder, vælges kandidaterne af eksamensbestyrelsesmedlemmerne; 10-punkter, 10-punkter for skriftlig kommunikation, 10-punkter for skriftlig kommunikation, 20-punkter i observations-stress-problemløsningskompetencer. Professionelle vilkår 50 spørgsmål, spørgsmål og tekniske spørgsmål i de professionelle byggematerialer 10 1 2 point pågældende, herunder faglige områder vil blive vurderet på det samlede 2 point. Kandidats succes score er resultatet af den mundtlige eksamen. Med udgangspunkt i den højeste score bestemmes antallet af arbejdstagere og antallet af arbejdstagere.

For at få succes i resultatet af den mundtlige eksamen, der skal foretages, starter arbejdet,
-A fullvandsstatistiske hospital eller officielt universitetssygehus bliver bedt om at udføre en screeningstest. (Screening testen er en test til bestemmelse af alkohol eller stofmisbrug).
-Fuld udbygget statslige hospitaler eller universitetshospitaler vil modtage den officielle rapport fra det medicinske bord "Mindre farlig, arbejde i farlige og meget farlige arbejde" vil blive fundet. Hertil kommer, Visual Grader (højre-venstre øje specificeret separat), Farve Inspection (Ishihara blev udført), Hearing Undersøgelse (audiometri 500, 1000, ren tone gennemsnit på 2000 frekvens bør være 0-40 dB.) Vil blive specificeret og se / høre evaluering Resultaterne vil blive knyttet til sundhedsstyrelsens rapport.

  • I Sundhedsstyrelsens rapport vil en af ​​de originale vindere af den mundtlige eksamen blive angivet som tehlikeli Mindre farlige, farlige og meget farlige værker Söz.

- Resultaterne af evalueringen vil blive tilføjet til Sundhedsstyrelsens rapporter om visuelle / høringsundersøgelser.
TCDD Sundhed og Psycho direktiv i overensstemmelse med gruppen identificere og jernbane udgør arbejde, som vil blive afholdt psyko-vurdering, jernbane vejbygning, vedligeholdelse og reparation maskiner operatører og port kranfører (RTG og SSG) (mekanisk midler operatør), som vil blive ansat i teknikken arm, en sundhedsrapport, at de har modtaget vil blive evalueret af gruppens determinanter. Den relevante gruppe vil blive sendt til den psykotekniske evaluering. Koncernen opsiger ikke-overensstemmelsesprocessen og kaldes en reserve. Som følge af den psykotekniske evaluering vil udnævnelsen af ​​dem, der anses for tilstrækkelige, blive foretaget. Dem, der anses for utilstrækkelige, vil blive sendt til den psykotekniske evaluering for anden gang inden for en måned. For anden gang afsluttes de, der anses for utilstrækkelige, og reserven vil blive kaldt.

startende arbejde omfattet af Iskŭr sekundært niveau i den angivne efterspørgsel efter arbejdskraft, ansat efter starten sagde som deadline bachelor ansøgning er blevet annonceret i Iskŭr af efterspørgslen efter arbejdskraft eller kandidatgrad, at disse fundne kontrakter, 4857 Arbejdsret Antal i stk i overensstemmelse med 25 artikel vil blive opsagt.
Bestemmelserne i den såkaldte forordning om procedurer og principper, der skal anvendes ved indkøb af arbejdstagere i offentlige institutioner og organisationer Kuruluş ved 16. Artikel skal meddeles

Til oversigtens liste KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar