Son Last Steam Tarihi-udstilling afholdt i den historiske Alsancak Station

historiske alsancak garinda sidste dampudstilling åbnede
historiske alsancak garinda sidste dampudstilling åbnede

Tyrkiets servering Siden 1943 års 56548 nummer sidste damptog i kører landet rundt skudt 35 fra foto af en 'sidste damp' er en fotoudstilling i Izmir, var enten ensartet for de besøgende på Alsancak Station.

Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) 163. Tyrkiet forberedt på årsdagen for organisationen kører rundt i landet i tilfælde af det sidste damptog finder sted de billeder taget af 'Sidste damp' er en fotoudstilling blev åbnet på Alsancak Station. 56548-fotografiet, som har en særlig betydning, da det er det sidste damplokomotiv, der serverer i vores land, og fotografierne af lokomotivet 2010, der er nummereret med fotografierne, er produceret af Hakan Yaralı, der arbejder som ekspeditionschef i Kuyucak siden 35. vakte stor interesse for udstillingen. Hakan Yaralı erklærede, at der blev taget 80-fotos inden for projektets omfang.

TCDD 3 til udstillingen. Regionchef Selim Koçbay, TCDD Taşımacılık A.Ş. Izmir regionchef Habil Emir, 3. Der deltog regional vicechef Nizametdin Cicek og Mustafa Keskin, servicechefer, personale og borgere. Koçbay takkede Hakan Yaralı, der bar fotografierne til udstillingen med stor indsats og alle, der bidrog til forberedelsen af ​​udstillingen.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar