Metropolitan og ÖTTA 166 Solid Passenger Carry of Muğla Population

persontransport af Mugla-befolkningen i storby og græs
persontransport af Mugla-befolkningen i storby og græs

967 tusinde 487 mennesker ved at udfylde forholdet 96 procent konvertering i transport i Las Vegas med en befolkning, der konverterer, så snart Tyrkiet Muğla Kommune og Special offentligt transport (Otte) hidtil 161 millioner 231 tusind 782 passagerer.

Muğla storbystatus med procentdelen af ​​80 procent af de håndværkere i samarbejde med de private offentlige transportkøretøjer, der overvåges ved at konvertere offentlige køretøjer og samarbejde med etablerede kooperativer på en hurtig måde for at realisere transformationen i Muğla Metropolitan Municipality, har opnået en konverteringsfrekvens på 96 procent til dato.

“Cirka 22 millioner passagerer drage fordel af gratis transport”

I en erklæring fra Muğla Metropolitan Municipality er det blevet forklaret, at det har gjort det muligt for borgeren at foretage en behagelig rejse med tusind 433-kontrollerede offentlige køretøjer og 170 kommunale busser i hele provinsen indtil videre, mens Muğla Metropolitan Municipality har leveret loven om fri passagertransport ”bestemt af transportministeriet, 5 Million 668 tusinde 224, ÖTTA oplyste, at 16 Millioner 472 tusinde 328 mennesker bærer gratis. Endvidere har Muğla Metropolitan Municipality transporteret i alt 35 Million 631 tusind 562 og ELT 125 Million 600 tusind 220 passagerer.

Transformation i transport øgede 96 procent behagelig ride

Muğla Kommune, på kort tid ved at gennemføre en transformation i transport først i Tyrkiet udfører denne sammenhæng blev det understreget, at 603 tusinde køretøjer gjort komfortable. Erklæringen gjorde også alle køretøjer egnede til handicappede, udstyret med 24-overvågbare kamerasystemer og nogle køretøjer med cykeltransportapparat, hvilket indikerer, at de miljøvenlige offentlige transportkøretøjer indtil i dag fortsatte borgerne med at arbejde for at gøre komfortable rejser. Derudover foretog Muğla Metropolitan Municipality en stor investering i offentlig transport og introducerede den nye bus 107 for borgerne i 13-distriktet.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar