Samsun Army High Speed ​​Railway Line Soldiers leveret til projektbudet

projektudbud samsun hær hurtig tog linje hære glade for
projektudbud samsun hær hurtig tog linje hære glade for

Samsun Army High Speed ​​Line Soldiers leveret til projektbudet; Samsun-Ordu High Speed ​​Railway Line, der blev tildelt projektbudet i sidste uge, glædede over Ordulularen. OTSO-præsident Servet Şahin sagde, at de havde været glade i årevis. OTSO-parlamentets taler Levent Yildirim sagde: "Jernbanen vil give et væsentligt bidrag til hærens turisme og industri."

Samsun-Ordu Railway (infrastruktur, overbygning, elektromekanisk) undersøgelse, projekt, engineering og konsulenttjenester Til konsulentarbejdet ved jobbet blev kandidater med tilstrækkelig erfaring opfordret til at indsende en prækvalifikationsansøgning. Blandt dem, hvis kvalifikation bestemmes som et resultat af prækvalificeringsevalueringen, vil de blive liste på listen i henhold til kriterierne i prækvalifikationsspecifikationen og vil blive opfordret til at afgive bud med deltagelse af de bydende med deltagelse af de bydende i overensstemmelse med bestemmelserne i 4734-lov nr. 5. Bud 25 Den december 2019 afholdes TCDDs generaldirektorat for indkøb og lagerkontrol afdeling mødelokale (3.kat værelse 4052) på 10.00.

FEASIBILITY STUDY VIL HJÆLPES

TCDD, Samsun-Çarşamba-Ünye-Fatsa-Ordu jernbanelinjer planlagt at blive bygget som en dobbeltlinje og EST'li alternative driftsscenarier (driftshastighed, passager, fragt, blandet trafik osv.) For at evaluere gennemførlighedsundersøgelsen. Med denne tekniske specifikation ud over det eksisterende transportsystem på ruten Samsun-Çarşamba-Ünye-Fatsa-Ordu ud over det eksisterende transportsystem også vurderingen af ​​de økonomiske og økonomiske (finansielle) aspekter ved opførelsen af ​​en jernbane; Det sigter mod at bestemme de tekniske detaljer i gennemførlighedsundersøgelsen, som vil omfatte økonomisk analyse for at afgøre, om det er økonomisk gennemførligt eller økonomisk analyse for at afgøre, om det er gennemførligt.

ŞAHİN: Både turisme og handel

Proklamationen af ​​budet var også en stor glæde for Ordulularen. Servet Sahin, præsident for Ordu Chamber of Commerce and Industry, erklærede, at en anden drøm om hæren begyndte at gå i opfyldelse. Det var hvad det skulle være. Samsun-Sarp Railway måtte fortsætte gennem Ordu og Giresun. Vi forventer, at turismepotentialet og handelslivet i vores provins vil blive genoplivet takket være denne jernbane. Mennesker, der rejser fra Istanbul eller en anden by, kan komme til Beijing herfra. Vi ser, hvor attraktiv Kars-jernbanen er. Han går tilbage til Kars fra Ankara. Hvorfor skulle der ikke være sådan aktivitet i vores provins? (Hærbegivenhed)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar