Den utrolige ændring af Big Istanbul Bus Station på 1 år

Den utrolige ændring af Big Istanbul Bus Station på 1 år
Den utrolige ændring af Big Istanbul Bus Station på 1 år

IMM fornyede Grand Istanbul Bus Station fuldstændigt, som det overtog den 9. september 2019. Busstationen, som er blevet brugernes mareridt, har ændret sin skal som følge af det 1-årige arbejde i den nye IMM-administration.


İBBs præsident Ekrem İmamoğlu undersøgte forandringen i busterminalen, hvor der blev afholdt live musikforestillinger, og der blev åbnet maleriudstillinger i områder, hvor frygt var fremherskende. Elif Can, der tidligere arbejdede i en virksomhed i busstationens forladte kældre, kom til dagsordenen med et interview, han gav på sociale medier på det tidspunkt, og arbejder nu som mekaniker ved Metro A.Ş. Kan, ændringen på den gamle arbejdsplads, “Busstationen er hjertet af Istanbul; Istanbuls hjerte er blevet smukt. Efter min mening har ethvert sted, hvor kvinder kan bevæge sig frit, nu eksisteret ”.

Den nye administration af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) under administration af borgmester Ekrem İmamoğlu overtog Great Istanbul Bus Station i Bayrampaşa den 9. september 2019. IMM overtog alle busrettens driftsrettigheder og åbnede også et udbud til at lease kommercielle virksomheder. Udbuddet, der blev afholdt og udsendt live den 25. december 2109, blev tildelt Boğaziçi Yönetim A.Ş. vandt. Busstationen, som er blevet den frygtelige drøm for beboerne i Istanbul og dem, der kommer til byen i sin gamle form, har fået et andet ansigt med den nye IMM-administration. Busterminalen, hvis parkeringspladser drives af İSPARK, blev først udsat for en større rengøringsproces. De forladte og farlige bygninger i kældrene blev ødelagt. Busterminalen blev gjort sikker ved at indføre nye regler i de ødelagte områder. Levende musikforestillinger og maleriudstillinger begyndte at blive afholdt i områder, hvor frygt var fremherskende før. Busstationen, der var vært for udstillingen med titlen "27 tusind år i Anatolien", gav kvinder mulighed for at sælge deres produkter med "Handicraft Eye Nuru Bazaar". En af de mest populære steder på busstationen var "IMM Youth Office".

İMAMOĞLU: "tak til dem, der har holdt"

İBBs præsident Ekrem İmamoğlu foretog observationer på Great Istanbul Bus Station, som de overtog i dag for nøjagtigt 1 år siden. İmamoğlu modtog oplysninger om værkerne fra Fahrettin Beşli, IMM Grand Istanbul Bus Station Operations Manager. İmamoğlu, der tidligere arbejdede i en forretning i busstationens forladte kældergulve og var digtube Elif Can, som kom på dagsordenen med et interview, hun gav til sin kanal og arbejder for øjeblikket som maskinist i Metro A.Ş. Imamoglu udtrykte sine følelser, ”Jeg arbejdede i 12 år, led smerte; Andres glæde foregår lige nu, ”sagde Can og sagde,“ De emner, du gav udtryk for i interviewet, var effektive, men hvor smukke. Så du har også et bidrag. Du er vidne til fortiden og nutiden; Derfor ville jeg have dig til at være sammen med os i dag. Det er så indlysende, at du har boet, at du fortalte dine oplevelser meget imponerende i det program. Du har udtrykt meget godt, hvad du føler. Faktisk var din fortælling, andres observationer, den dokumentar, en meget vigtig ting, der vækkede og udløste os. Tak til dem, der bidrog, ”svarede han.

KAN: "Overalt hvor kvinder kan bevæge sig frit har været nu"

Beskrev ændringen på busstationen som "perfekt", forklarede Can ændringen på den gamle arbejdsplads med følgende ord:

”Sikkerhed, renlighed, alt er virkelig i det ekstreme. Busstationen er hjertet af Istanbul; Istanbuls hjerte er blevet smukt. Efter min mening har ethvert sted, hvor kvinder kan bevæge sig frit, nu været. Jeg synes, busstationen har været meget flot lige nu. Den største ændring for mig, som kvinde, siger jeg dette; sikkerhed. Ingen dumme mennesker, der går rundt. Og vigtigst af alt lugten. Busstationen lugtede meget dårligt. Du kan aldrig lugte nogen lugt lige nu. Hvert sted blev fornyet, overalt blev renset. " Can, processen med at blive maskinist hos IMM sagde, ”Min mor ser fra skærmene i metroen, at IMM vil ansætte en maskinist. Han ringer til mig. Jeg ansøger også fra 'ibbkariyer'. Min proces starter den 27. december og slutter i juni med træningen. Nu er jeg på min egen ekspedition, ”udtrykte han.

İMAMOĞLU: "DET UNGE FOLK, DER ARBEJDER I BILVIRKSOMHEDEN, SE OGSÅ"

Stillet over for borgernes og håndværkernes intense interesse fortsatte İmamoğlu sin studietur, som han startede i kældergulve, på jorden og på busstationens terrasse. Under undersøgelsen på terrassegulvet fik İmamoğlu et Göbeklitepe-tema maleri af kunstneren Serra Erdoğan. I besøg på IMM Youth Office instruerede İmamoğlu, at unge mennesker, der arbejder i busser og busterminaler, skulle tages i betragtning såvel som dem, der rejser i aktiviteterne. Besøger kontorer i nogle virksomheder, İmamoğlu ønsket succes til de håndværkere, der takkede dem. İmamoğlu besøgte “Handicraft Eye Nuru Bazaar” og lovede mere støtte til produktive kvinder. Parkeringerne i busterminalen har også været drevet af ISPARK, et datterselskab af IMM, siden august 2019.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar