North Marmara Highway Izmit sektion åbner for trafik lørdag

North Marmara Highway Izmit sektion åbner for trafik lørdag
North Marmara Highway Izmit sektion åbner for trafik lørdag

Transport- og infrastrukturminister, Adil Karaismailoğlu, erklærede, at de vil tage Türksat 5A-satellitten den 2. oktober og lancere den i rummet den 30. november og sagde: ”Türksat 6A-satellitten er i øjeblikket i gang, vores egne venner er en helt lokal, national og tyrkisk-produceret satellit, håber jeg 2022. Vi sigter mod at skyde ud i rummet indeni. " sagde.


Minister Karaismailoğlu besøgte Bor-terminalkryds, Niğde-Kayseri-motorvejen, Ata Sanayi-krydset og Tepeköy-Ciftlik-vejen, der er under opførelse, og modtog information om værkerne.

I en tale til journalister efter deres besøg sagde Karaismailoğlu, at de vil afslutte arbejdet med igangværende projekter i Niğde hurtigst muligt og sætte dem i borgernes tjeneste.

Påmindende om, at de åbnede 1. og 3. sektion af Ankara-Niğde-motorvejen med præsident Recep Tayyip Erdoğan, fortsatte minister Karaismailoğlu som følger:

”Det var et af de vigtigste projekter i motorvejens historie. Vi har afsluttet en 330 kilometer aksel. Vi har afsluttet den 1230 kilometer lange Ankara-Niğde-etape på den 330 kilometer lange hovedakse, der strækker sig fra Edirne til Urfa. Forhåbentlig aktiverer vi de resterende 29 sektioner af denne motorvej som 2 kilometer den 150. oktober. Igen er der vigtige investeringer, vi har foretaget for Niğde, især i jernbaneaksen. Vi fortsætter med at arbejde på undergange, overgange og fodgængerfelt for at øge levestandarden for vores borgere i byen. Arbejdet fortsætter med vores højhastighedstoglinjer i Konya-Karaman-Ulukışla, Aksaray-Ulukışla-Yenice. Forhåbentlig planlægger vi at sætte Konya-Karaman i drift i slutningen af ​​dette år for at udbyde Karaman-Ulukışla-siden næste år og Aksaray-Ulukışla-Yenice-delen i de kommende dage. "

Minister Karaismailoğlu erklærede, at han gik til de nationale satellitkonkurrencer arrangeret af Türksat i Salt Lake og udtrykte, at de var mere håbefulde for landets fremtid, da de så spændingen hos de unge der.

Ministrene Karaismailoğlu gav udtryk for en stor indsats for at være blandt de mest avancerede i verden såvel som Tyrkiets satellit inden for rumteknologi i de kommende år, da de sigter mod at komme ind blandt de mest avancerede økonomier i verden, sagde han:

”Vi modtager Türksat 5A-satellit den 2. oktober. Jeg håber, vi lancerer det i rummet den 30. november. Igen tilstræber vi at aktivere og starte Türksat 5B-satellitten i andet kvartal af 2021. Vi arbejder stadig på vores Türksat 6A-satellit helt lokalt og nationalt, og vores egne venner sigter mod at lancere en fuldstændig indenlandsk, national og tyrkisk-produceret satellit i rummet i 2022. Vi har udviklet en stor vision for land-, luft-, sø- og jernbanesystemer. I 18 år afsluttede vi de projekter, som verden misundte med misundelse, og satte dem i borgernes tjeneste. Jeg håber, at vi arbejder sammen med hele vores land for at nå en position, der producerer, udvikler og eksporterer teknologi inden for rumteknologier. "

Minister Karaismailoğlu erklærede, at de vil sætte İzmit-sektionen af ​​den nordlige Marmara-motorvej, som er et af landets vigtige projekter, i tjeneste med præsident Erdoğan lørdag og sagde: ”Vi vil sætte den 400. sektion af den 5 kilometer lange nordlige Marmara-motorvej i tjeneste for vores borgere lørdag. Når denne vej er bygget, vil Izmit have en helt alternativ vej, det vil være et meget værdifuldt projekt for Marmara-regionen. Jeg håber, at den nordlige Marmara-motorvej fuldføres fuldstændigt ved at gennemføre sin 21. sektion den 6. december. " han snakkede.

Senere modtog minister Karaismailoğlu, der gik til motorvejen Ankara-Niğde, Niğde-bomstande, information fra myndighederne og foretog undersøgelser ved at passere den anden sektion, som stadig fungerer.

Minister Karaismailoğlu erklærede, at de planlægger at åbne den anden del af motorvejen som 2 kilometer den 150. oktober i en erklæring, han fremsatte her, og sagde: ”Vi taler om en vej med høj komfort, høje standarder og højeste sikkerhed. Med færdiggørelsen af ​​denne akse er en vigtig del af et internationalt motorvejsnet, der strækker sig fra Ankara til Niğde og Şanlıurfa, afsluttet. Med færdiggørelsen af ​​motorvejen Ankara-Niğde vil ca. 29 milliard 1 millioner TL blive sparet. " sagde.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar